reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Magdziarko Twój wózeczek mi sie podoba, tzn, Wasze dziewczyny też, ale mała jak próbuję jej zapiąć pasy to ryk niesamowity... ale z drugiej strony bez barierki lepiej... no ale nie będę się nastawiac na konretną spacerówę tylko lepsza parasolkę :tak:

a kostiumik taki kupiłam (zdjęcie kamerką internetową, bo aparat jest u małej w pokoiku i nie chce jej tam teraz hałasować ;-)) to taki jakby topik i majteczki z naszytą sukieneczką, kolorek ładna żywa czerwień, a dość rozciągliwe, że mała śmaiło za rok tez to założy :tak:

a to się pochwale od razu jaki basenik małej wzięliśmy:-p

zależało mi, żeby był z jednej strony osłonięty, bo u nas wieje jak w kieleckim (bez obrazy Ewunia ;-):-D) no i wybrałam wersję z piłeczkami, bo mała uwielbia rzucać ;-) dość duży, bo średnica prawie 1,5 m, więc spokojnie wlezę razem z małą, a osłonkę można ściagnać :tak:

chrzestna z dziadkami złożyła się na taki rowerek dla małej (oj czuję, że będzie chciała siedzieć tyłem do kierunku jazdy :-D)
SMOBY Rowerek Kubuś Puchatek NOWOŚĆ 2009 Disney (658928975) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Martusia jak ja kocham te dziewczyńskie ubranka - sliczny kostium.
My kupimy taki wynalazek:

Majteczki do pływania Imse Vimse są zdobywcą platynowej nagrody Baby&Toddler Gear. Doskonale pasujące, tak aby Maluch swobodnie mógł poruszać się w wodzie. Miękkie ściągacze w pasie i przy nóżkach oraz poliuretanowy materiał wewnątrz utrzymują wszystko w środku pływaczka. Zewnętrzna warstwa zrobiona z materiału, z jakiego wykonane są stroje kąpielowe czyni go najwygodniejszą pieluszką do pływania. Dla ułatwienia na jednym boków umieszczone są zatrzaski.
UWAGA: Pływaczki samodzielnie pełnią rolę pieluszki i nie wymagają dodatkowej pieluszki wewnętrznej.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry