reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Super sandałki - ja tez muszę kupić nowe buciki bo 18 rozmiar i 19 już małe , jeszcze 19 ujdzie ale juz na tydzień albo dwa nie więcej - zastanawiam się czy kupic chyba 20 bo 21 beda za duże :baffled:

Kasia a jest 20.5 take bylyby chyba najlepsze u nas sa polowki:tak:ja kupilam 20 i jeszcze sa za duze,ale Marysie jeszcze nie chodzi

Moja Nadia ma 21 ale kupilam jej 22 bo nie mam zamiaru pod koniec lipca kupowac kolejnych.

Bbakania sandałki kosztują 149 zł ale dla klubowiczów Ecco od dzisiaj promocja przez 3 dni 30% obniżki i zapłacilam 104 zł :tak: - wczoraj bylismy je zarezerwować a mąz dzisiaj pojechał je odebrac:rofl2:

Poszłam do Bartka ale oczywiscie jak zwykle numerów nie było - i cena w Bartku sandałków podobna 140 zł
Nie wiem czy znacie firmę Naturino - tam sandały od 270 zł hihi

N

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry