reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Ja użyłam Nivea ale tylko 2 razy kiepsko się rozciera i zostawia białę smugi :-(
co do temki to mamy 20 stopni tak zaleciła pediatra :tak: i często wietrzę (ale i tak Jasio ma suchy nosek - chyba znów kupię Marimer w ampułkach i zakroplę)

Jaką temperature macie u siebie w domach / mieszkaniach ?? Ja mam 23 stoponie. Dla mnie troche ciepło, ale Natalka ma i tak czasem zimne rączki lub stópki. Czytałam gdzieś, że optymalna temp. to 20 stopni....

Ja mam w granicach 20 stopni. Nigdy nie sprawdzam na rękach czy nóżkach ciepłoty. Tylo dotykam karku. I jak zimny to jest za zimni a jak spocony to za gorąco. Tak mi kiedyś powiedział lekarzi tak robię. No i moi chlopcy są zimnolubni. Najelpiej śpią jak w pokoju mają ok 18stopni. mi się wydaje jak wchodzę, że jest zimno, ale jak podkręcę kaloryfer to śpią niespokojnie

my drugi dzień nie palimy w piecu, a i tak jest ciepło (dobrze, że duży pokój ma okna na północ, bo w pokoiku małej sa od południa i do tego olbrzymie okno i czuje się jak w piekarniku :baffled:)
Dobrusia tez zimnolubna ;-)

No my niestety mamy słonko w domu cały dzień i temperatura waha się w granicach 23st :zawstydzona/y: Latem dochodziło do 30 :sorry: Na szczęście wieczorkiem spada (kiedy porządnie, długo wywietrzę - teraz spada do 19st i mała śpi dobrze) A to czy Oli nie jest za gorąco lub zimno sprawdzam jak Agusia - na karku :tak:

reklama
Do góry