reklama
Ja użyłam Nivea ale tylko 2 razy kiepsko się rozciera i zostawia białę smugi :-(
co do temki to mamy 20 stopni tak zaleciła pediatra i często wietrzę (ale i tak Jasio ma suchy nosek - chyba znów kupię Marimer w ampułkach i zakroplę)
co do temki to mamy 20 stopni tak zaleciła pediatra i często wietrzę (ale i tak Jasio ma suchy nosek - chyba znów kupię Marimer w ampułkach i zakroplę)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Jaką temperature macie u siebie w domach / mieszkaniach ?? Ja mam 23 stoponie. Dla mnie troche ciepło, ale Natalka ma i tak czasem zimne rączki lub stópki. Czytałam gdzieś, że optymalna temp. to 20 stopni....
Ja mam w granicach 20 stopni. Nigdy nie sprawdzam na rękach czy nóżkach ciepłoty. Tylo dotykam karku. I jak zimny to jest za zimni a jak spocony to za gorąco. Tak mi kiedyś powiedział lekarzi tak robię. No i moi chlopcy są zimnolubni. Najelpiej śpią jak w pokoju mają ok 18stopni. mi się wydaje jak wchodzę, że jest zimno, ale jak podkręcę kaloryfer to śpią niespokojnie
mata-kow
mama do kwadratu :)
my drugi dzień nie palimy w piecu, a i tak jest ciepło (dobrze, że duży pokój ma okna na północ, bo w pokoiku małej sa od południa i do tego olbrzymie okno i czuje się jak w piekarniku )
Dobrusia tez zimnolubna ;-)
Dobrusia tez zimnolubna ;-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
No my niestety mamy słonko w domu cały dzień i temperatura waha się w granicach 23st Latem dochodziło do 30 Na szczęście wieczorkiem spada (kiedy porządnie, długo wywietrzę - teraz spada do 19st i mała śpi dobrze) A to czy Oli nie jest za gorąco lub zimno sprawdzam jak Agusia - na karku
magdalenkakol
Fan(ka)
Ale tu cisza
My sie znowu chwalimy mamy kolejnego zeba czyli czwartego. Kolejna dwojka wyszla
My sie znowu chwalimy mamy kolejnego zeba czyli czwartego. Kolejna dwojka wyszla
marlena nad
:)
Gratulacje dla Wojtunia:-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Wojtuś- gratulacje!!!!!!!!!!!!! :-)
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Dziekujemy , Tylko my watki pomylili.