reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Mój Fabianek dostał tego szczura z 4 lata temu. Do dzis siedzi na honorowym miejscu ale faktycznie troszkę ludzi odstarszył :) chyba przez ten ogooonnn

reklama
Joan-na-bardzo fajnie sie MT z Wami prezentuje:-)
Bbakania-Maja tez spi na plasko,bez niczego,tylko odkad miala katar to wlozylam zlozony koc pod materac i tak juz zostal.Ale jest takie malutkie tylko uniesienie.

Jasio śpi na płaskiej podusi dla niemowląt Ferreti ale ostatnio jak miał katarek podłożyłam mu jaśka (też takiego bardziej płaskiego) ma troszkę wyżej na razie zostało ale podoba mi sie pomysł z książkami pod materac :tak:

A ja mam takie pytanko...

kiedy przełożycie dzieciaczki z łóżeczka do normalnego łóżka :confused:

może to głupie pytanie, ale my mamy "rodzinne" krótkie łóżeczko - 100 cm, a nie 120 cm i małej już trochę ciasno, tym bardziej, że wierci się niesamowicie :sorry2:
no i mam problem, gdzie ją niedługo kłaść spać :baffled:

Mata - a kupiłaś łóżeczko turystyczne? :confused: bo niektóre moje koleżanki właśnie takiego używają... Na łóżeczko dziecinne chyba jeszcze za wcześnie... no nie wiem :zawstydzona/y: widziałam takie łóżka z podpórką, ale raczej dla starszych dzieci :sorry2:

nie kupiłam turystycznego, bo pożyczyłyśmy kojec i małej się nie podobałą siatka i ciągle płakała...

żebym wiedziała, że taki wielkolud nam urośnie, to kupilibyśmy normalne łóżeczko...

ja juz się zastanawiam, czy małej nie przełożyć niedługo u niej na sofę, bo rozłożona jest nisko ziemi, do tego są wtedy wysokie boki i wystarczyłoby pomyśleć o zabezpieczeniu jednego boku...

reklama
Do góry