reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Wojtuś od paru tygodni śpi na płaściuteńkiej podusi.;-)
Jasio śpi na płaskiej podusi dla niemowląt Ferreti ale ostatnio jak miał katarek podłożyłam mu jaśka (też takiego bardziej płaskiego) ma troszkę wyżej na razie zostało ale podoba mi sie pomysł z książkami pod materac
magdalenkakol
Fan(ka)
Moj Wojtek od poczatku spi na klinie Tzn na pocztaku spal teraz to spi gdzie popadnie.
mata-kow
mama do kwadratu :)
A ja mam takie pytanko...
kiedy przełożycie dzieciaczki z łóżeczka do normalnego łóżka
może to głupie pytanie, ale my mamy "rodzinne" krótkie łóżeczko - 100 cm, a nie 120 cm i małej już trochę ciasno, tym bardziej, że wierci się niesamowicie
no i mam problem, gdzie ją niedługo kłaść spać
kiedy przełożycie dzieciaczki z łóżeczka do normalnego łóżka
może to głupie pytanie, ale my mamy "rodzinne" krótkie łóżeczko - 100 cm, a nie 120 cm i małej już trochę ciasno, tym bardziej, że wierci się niesamowicie
no i mam problem, gdzie ją niedługo kłaść spać
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Mata - a kupiłaś łóżeczko turystyczne? bo niektóre moje koleżanki właśnie takiego używają... Na łóżeczko dziecinne chyba jeszcze za wcześnie... no nie wiem widziałam takie łóżka z podpórką, ale raczej dla starszych dzieci
mata-kow
mama do kwadratu :)
nie kupiłam turystycznego, bo pożyczyłyśmy kojec i małej się nie podobałą siatka i ciągle płakała...
żebym wiedziała, że taki wielkolud nam urośnie, to kupilibyśmy normalne łóżeczko...
ja juz się zastanawiam, czy małej nie przełożyć niedługo u niej na sofę, bo rozłożona jest nisko ziemi, do tego są wtedy wysokie boki i wystarczyłoby pomyśleć o zabezpieczeniu jednego boku...
żebym wiedziała, że taki wielkolud nam urośnie, to kupilibyśmy normalne łóżeczko...
ja juz się zastanawiam, czy małej nie przełożyć niedługo u niej na sofę, bo rozłożona jest nisko ziemi, do tego są wtedy wysokie boki i wystarczyłoby pomyśleć o zabezpieczeniu jednego boku...
reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Zawsze jakiś pomysł :-) I może dziewczyny Ci jeszcze coś podpowiedząja juz się zastanawiam, czy małej nie przełożyć niedługo u niej na sofę, bo rozłożona jest nisko ziemi, do tego są wtedy wysokie boki i wystarczyłoby pomyśleć o zabezpieczeniu jednego boku...