reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ja na razie nie szukam nowej spacerówki. Jeździmy w gondolce i jak dobrze pójdzie, to dopiero na wiosnę przesiądziemy się do spacerówki. U nas wszelkiego rodzaju lekkie spacerówki sie nie sprawdzą, bo kółka małe i wąskie, a u nas chodników jak na lekarstwo, a po ostatnich pracach ziemnych, tzn. kładzeniu kanalizy, gdzie sie nie obejrze to piach, a przy najmniejszym deszczu błoto :eek: no i dobre kółka to podstawa :tak: trochę kombinacji jest, żeby zmieścić wózek do bagażnika, ale nie planujemy często sie wybierać daleko autem z wózkiem ;-)

reklama
Właśnie Mata u ciebie się faktycznie lekka się nie sprawdzi a u mnie te 3 piętro a wszędzie dookoła chodniczki nowe więc u mnie będzie ok

Julia bardzo fajny wozeczek spodobal mi sie ten blekitny:-)
Agacina juz ogladalam wlasnie ta spacerowke w sklepie jest super:-)
Ja narazie mam sapacerowy wiec nie szaleje pozniej napewno zakupie maly skladany np.parasolke

Ostatnia edycja:
Ten Quinny Zapp ma nam służyć właściwie jako parasolka - więc nie przeszkadza mi, że nie rozkłada się oparcie. A składa się naprawdę bardzo prosto i szybko :-) No i nawet w bagażniku mojego autka nie zajmuje więcej niż 10% jego powierzchni ;-)

Ostatnia edycja:
Ja na szczescie na swoja spacerówke nie narzekam:tak: w prawdzie najlżejsza nie jest, ale wnosze go na 3 pietro z mała... no, a co najwazniejsze wózek wchodzi mi do bagaznika, a same wiecie jak duzy jest bagaznik w tico:-D Mała moge posadzic twarza do mnie lub do swiata, moge ja połozyc jak zasnie... Nawet jestem z niego zadowolona, jedyna wade jaka widze, to te malutkie koła z przodu i po sniegu ciezko sie jedzie...

WIELOFUNKCYJNY WÓZEK CONECO V3 +WYS.0ZŁ+OKRYCIE (524975243) - Aukcje internetowe Allegro

Ja na szczescie na swoja spacerówke nie narzekam:tak: w prawdzie najlżejsza nie jest, ale wnosze go na 3 pietro z mała... no, a co najwazniejsze wózek wchodzi mi do bagaznika, a same wiecie jak duzy jest bagaznik w tico:-D Mała moge posadzic twarza do mnie lub do swiata, moge ja połozyc jak zasnie... Nawet jestem z niego zadowolona, jedyna wade jaka widze, to te malutkie koła z przodu i po sniegu ciezko sie jedzie...

WIELOFUNKCYJNY WÓZEK CONECO V3 +WYS.0ZŁ+OKRYCIE (524975243) - Aukcje internetowe Allegro
moja kolezanka ma ten wozeczek bardzo fajny:tak:

reklama
A ja mam pytanko odnośnie butków-paputków :-)

Juz niedługo małą na spacery będę ubierała w kurteczkę i spodenki (jak jest temp. ok. 5 powyżej zera, to małej w kombinezoniku jednoczęściowym jest za ciepło) i mam dylemat co jej na nóżki zakładać... nie chcę kupowac butków takich do chodzenia, bo to za wcześnie, a takie zwykłe paputki to mi sie mało ciepłe wydają... jakie są Wasze typy i jak dobry rozmair dobrac bez mierzenia, bo mam zamiar na allegro kupić :sorry:

Do góry