reklama
My nic nie kupujemy bo i tak dostanie dużo zabawek.
U nas tak samo - dla Stasia nic nie szykujemy. A Wojtek dostanie kolejkę z Ikei.
marlena nad
:)
ale masz fajnych tesciow Ulano nasze dzieciaczki będą miały niesamowite święta, ja nie wiem co dziadkowie za niespodzianke ukryli w swojej szafie, wczoraj mało teściowa zawału nie dostała jak podeszłam do szafy po ręcznik![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
maajka
Czerwcowa mama 2008
No,my tez chyba Mai nic nie kupimy-no,moze taki drobiazg jak zwykly telefonik komorkowy ze swiatelkami,bo jak tylko ma okazje to zabiera nasze;-)
No i od babc dostanie mnostwo drobiazgow,a jest za mala,zeby zrozumiec,ze rodzice nic jej nie dali;-)
No i od babc dostanie mnostwo drobiazgow,a jest za mala,zeby zrozumiec,ze rodzice nic jej nie dali;-)
marlena nad
:)
taki telefonik to dobry pomysl moja Mania tez lubi telefon;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
do najbliższego ponad 60 kmPrzypominam że 2 stycznia rozpoczyna się wyprzedaż w sieci sklepów Reserved Kids....
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Magda to co Mania rozpakowuje to chyba jest to:
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! (514082471) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! (514082471) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Fajna ta zabawka.
Pytanie do mam używających niani elektronicznych . Co możecie polecić co się sprawdziło, dobry zasięg, umiarkowana cena to atuty. Moja Ania jedzie na operację do CZ i tam jej się przyda jak do kuchni będzie musiała wyjść itp.
Pytanie do mam używających niani elektronicznych . Co możecie polecić co się sprawdziło, dobry zasięg, umiarkowana cena to atuty. Moja Ania jedzie na operację do CZ i tam jej się przyda jak do kuchni będzie musiała wyjść itp.