reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Dla dziewczynek może i były superowe ale ja mam jeszcze dużo w szafie dla Oli i niektórych jeszcze nie miała na sobie więc szkoda mi było wydawać kasy żeby może z raz założyła. Muszę wykończyć jak na razie te co ma. Super sukieneczki były takie na okazje i fajne sweterkowe białe bolerka po 34 złote - super
Można wyrwać kozaczki po 30 złotych a po 40 zł to już są czadowe nawet w CCC

Ja mam taką i jestem bardzo zadowolona. Nawet jak wychodziłam na podwórko niegdy nie bylo problemu z łącznością.

ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE J6999_HIT 2008 (520131060) - Aukcje internetowe Allegro

Właśnie ją zamówiłam, bo i tak muszę w końcu coś kupic, a w sklepach taaakie drogie.
Mam nadzieje, że tym razem wszystko potoczy się tak jak należy i nie bede miała już takich jaj jak z krzesełkiem czy koszulką :dry:

Dzięki Agusia, mam nadzieje że i u nas się sprawdzi ;-)

Fajna ta zabawka.
Pytanie do mam używających niani elektronicznych . Co możecie polecić co się sprawdziło, dobry zasięg, umiarkowana cena to atuty. Moja Ania jedzie na operację do CZ i tam jej się przyda jak do kuchni będzie musiała wyjść itp.
Ja ma taką ELEKTRONICZNA NIANIA NIEMIECKA- CARRERA BABY!!! (516893095) - Aukcje internetowe Allegro
i też jestem bardzo zadowolona, nie ma problemu z zasięgiem.

Daruuunia3
Mam nadzieję, że tym razem zakupy będą ok :-)
Naprawdę kobietko nie miałaś do tej pory szczęścia w zakupach :-(.
Ja wiele rzeczy kupiłam już przez neta, na allegro, sklepach internetowych i jak do tej pory nie miałam takich przejść. Powodzenia i trzymam kciuki :-)

też mam ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE J6999_HIT 2008 (520131060) - Aukcje internetowe Allegro dokładnie identyczną i jestem bardzo bardzo zadowolona. Jest super i bardzo przydatna . Czasem mała śpi a ja w pralni 2 piętra nieżej spokojnie piore i bez stresu że nie wiem co tam u Zuzi.
Co do NEXT-a ja jak jeszcze mieszkałam w UK to nakupywałam na przecenach całą mase ciuszków i jestem zadowolona strasznie teraz też wole z neta zamowic coś z NEXTa zapłacić troche drożej ale wiem że ciuszek bedzie świetny, teraz Zuzol ma kompinezon z NEXT i nie ma co jest świetny!

Daruunia myslę, że będzies zadowolona z niani. Ja naprawdę nie mogę na nią narzekac. Kuba jak był jeszcze malusi i spał w domku to bralam ją do ogródka i np. grałam w piłkę z Kacprem. Nigdy mnie nie zawiodła

reklama
Do góry