reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

W niedzielę w realu była promocja zabawek wszystkie dosłownie wszystkie były przecenione o 50%. Nieważne czy firmowe czy nie. My nawet nie wiedzieliśmy ale jak pojechaliśmy na zakupy to nie uwierzyłybyście co tam się działo. Ludzie dosłownie wyrywali sobie z rąk:szok:. Nawet nie było się jak przecisnąć. Jedynie Kubie dorwaliśmy taką zabawkę
MUZYCZNA KULA Z MAŁPKĄ FISHER PRICE SUPER ZABAWA (505671972) - Aukcje internetowe Allegro
zapłaciliśmy 25zł i ma trochę radości
Ludzie to przyjeżdżali i widać zę brali do swoich sklepów. Bo wyjeżdzali 3-4 wózkami.
Byłam nieświadomym świadkiem tych dantejskich sce. Zajechaliśmy do reala po 10 rzeczy żeby do expresowej kasy stanąć. Stoimy a dookoła tyyle ludzi i kupują i kupują. pOtem dowiedziałam się o tyj 50 % obniżce a ja tam byłam:tak:

reklama
Kupilam Mani szczeniaczka uczniaczka jaka jestem zadowolona jest poprostu cudowny,mam ochote jej go dac,ale poczekam do Swiat bedzie miala tyle radosci,dla psiny kupilam tez kilka zabawek kazda inna aha i mikolajowa czapeczke nie moglam znalezc zadnej czerwonej sukieneczki,dla siebie kilka makijazowych rzeczy i ten tel mamie,nie mam nic dla brata poszukam jutro;-)

Joanna bardzo fajne te zabawki- ja namawiam Ł żeby kupic małemu elektoniczną nianię pod choinkę, bo nam sie przyda a i tak co chwilę Bart dostaje coś od nas ;-)

Od nas mały dostanie zabawki do przyczepienia do poręczy spacerówki. Jeszcze takich nie ma, a jestem pewna, że nie dostanie od nikogo z rodziny. Jeszcze jeździ w gondolce...ale już nie za długo:tak:.

no nasze dzieciaczki będą miały niesamowite święta, ja nie wiem co dziadkowie za niespodzianke ukryli w swojej szafie, wczoraj mało teściowa zawału nie dostała jak podeszłam do szafy po ręcznik:-D

reklama
Do góry