reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
dziewczyny ale w sklepach w USA są takie cudne zabawki np z Fishera i to za psie pieniadze. dacie wiarę, że leżaczek rainforest kosztuje 40-50$ a u nas ok200zł

śliczne :-D
cóż nasze dziecięce sklepy nieźle sobie liczą :tak: i nie tylko za zabawki (nawet jak zrobią posezonową przecenę to i tak są na plusie :tak:)

Dziewczyny ja po prostu weszłam na allegro , tam jest a z 38 stron, można zajrzeć jest dużo ciekawych zabawek i pomysłów. Allegro rządzi:-)

No to ja sie w koncu pochwalę ze zamówiłam mate dzisiaj na allegro dla małego- tą ''deszczowy las'' fisher price- Bartek bedzie miał zajęcie- bo w sumie to on nic takiego nie miał- tylko grzechotki jakies i wybrakowaną karuzelkę od kuzynki z przed kilku lat z melodyjką jak na tych pierwszych gierkach typu amiga czy jakos tak- i ta karuzela mu sie znudziła juz :sorry2: tazkże sie ciesze ze w koncu cos mu JA kupię ;-)

Ja mam tez pianinko z Fisher Price,ale troche inne.fajne,ale te muzyczki sa jak na moj gust za glosne.Nawet Maja marszczy brwi,jak jej wlaczam.

reklama
Do góry