reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ostatnio ochrzcilismy Filipka i dostał pare fajnych zabawek. Pomagaja mi w codziennym zyciu, na poczatku sama sie nimi bawiłam:zawstydzona/y::-D

Załączniki

• 405952073.jpg
    405952073.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 24
  • 421609608_1.jpg
    421609608_1.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 26
  • fp_m8356.jpg
    fp_m8356.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
reklama
Witaj, Julio! Fajnie, że wróciłaś na BB :-)

Ostatnio ochrzcilismy Filipka i dostał pare fajnych zabawek. Pomagaja mi w codziennym zyciu, na poczatku sama sie nimi bawiłam:zawstydzona/y::-D

Może coś nam polecisz? Byliśmy ostatnio w sklepie z zabawkami i zastanawiałam się, czy nie kupić Lence jakiejś zabawki, ale nie miałam pomysłu, co mogłoby się teraz sprawdzić (oprócz oczywiście standardowego sprzętu: karuzelka, mata, grzechotki).
My na chrzciny dostaliśmy praktycznie same ubranka (wszyściutkie różowe!!!!) i pamiątki typu srebrna grawerowana łyżeczka itp. A z zabawek to właściwie tylko taką huśtawkę do postawienia w domu albo w ogrodzie - ale to dla trochę starszych dzieci...

Julia a mozesz pokazac jakie . Wlasnei mnie sie pytaja co chce dla Wojtka na chrzciny a ja niew eim jakby bylo cos ciekawego to bym pokazala przyszlym gosciom.

w tamtym poscie wkleiłam zdjecia:-p
hustawka przytulne gniazdko fisher price- fajna rzecz, Filip nawet sie nie buja tylko sobie siedzi oglada,dotyka i patrzy na krecace sie zwierzaczki nad jego glowa, no i mam go koło siebie np. w kuchni
szczeniaczek uczniaczek fisher price tez fajniutki jak spiewa to mały ma radoche:-D
no i karuzelka, najbardziej go interesuje swiatełko w lampce bo lezy i wpatruje sie :baffled:
dzieki tym sprzetom ostatnio pomyłam podłogi inaczej tylko na raczki chce:dry:

Dzięki, ale chodziło mi przede wszystkim o to, czym faktycznie bawią się maluszki i co z doświadczenia uważacie za dobry zakup - bo ja na przykład teraz nie wyobrażam sobie życia bez karuzelki :-) Mamy nawet dwie - jedną nad łóżeczkiem Lenki, a drugą - nad naszym, żeby miała zajęcie rano, jak zostaje po pierwszym karmieniu :tak:
A szczeniaczka-uczniaczka też dostała, ale wcale się nim nie interesuje :-( Może jeszcze dla niej za wcześnie na takie zabawki...

Ostatnia edycja:
:-Dno co ty Agacinka szczeniaczek to dopiero się nadaje na 8-10 miesięczne dziecko ;-) Byłabym nieźle zdziwiona gdyby twoja się już nimm ;-)interesowała

reklama
Do góry