reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Te drugie mi się podobają, wzór z zajączkiem. Ja nie kupuję bo mam. A sprawa bucików została poruszona wczoraj na zamknietym i tak się zainteresowałam!!!
A poza tym ja mam właśnie takie ciepłe paputki( na zamkniętym fotka) no i przyznaję, że w porównaniu z bucikami wygrywają bo ogrzewają stópkę i za spacerku wracamy z cieplutkimi nózkami a w bucikach tak nie jest!

Znalazłam jeszcze takie:
http://www.gagu.pl/1,284,7212,kapcie,Baby_OnoKapciuszki_z_grzechotk%C4%85_pluszowe.html

Ostatnia edycja:
Mi tez się podobają te kapiory ale jak je oglądałam miesiąc temu to wydawały mi się za ciepłe jeszcze alke teraz już powinny być ok, no i pobudzą dzidzię do pracy nóżkami :-)
Mata to faktycznie rośnie ci mała jak na drożdżach

tez mam te skarpety papcie ale jeszcze za duze.Swietne sa te z grzechotka tylko ciekawe czy w sklepach znajde bo z przesylka to dosc drogo wychodzi.
Mata a ty moze sie jeszcze wstrzymaj z fotelikiem bo tak do pol roku to zalecaja zeby dziecko jezdzilo tylem do kierunku jazdy a i potem bedziesz moglakupic juz wiekszy ktory na dluzej straczy. . mam max cosi teraz i jestm bardzo zadowolona bo mimoze moj maly jest tez olbrzymkiem to na pewno do pol roku mi starczy boo chyba wagi 13 kg nie osiagnie. :)a pozniej kupie wlasnie jakis taki wikeszy regulowny Bo zwykle to mam po Kindze.

reklama
My mamy zwykłe cienkie skarpetki z kolorowymi grzechotkami. Faktycznie mały wywija nóżkami jak szalony. Potrafi się sam sobą zająć przez 10min...potem się męczy :-).
Fotelik śliczny. Praktyczny o tyle, że dmuchany, można go wszędzie ze sobą zabrać i nie zajmuje dużo miejsca. Ciekawe, czy maluch chętnie by w takim siedział.

Do góry