reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
hihi moja tez telemaniaczka no i uwielbia wszystkie cienie na ścianach i na suficie
agusia04
Czerwcowa mama'08
u nas jeśli chodzi o karuzelkę i matę to identycznie jak u Iwoszka. Tylko jak jest wyspany. Właśnie jutro będę chyba kupowała paląk ten co pokazywałam jakiś czas temu. bo do wózka przyczepilam taką dyndającą zabawkę i nawet Kuba jest niż zainteresowany. Więć chyba już zaczyna dorastać mój mały do tego typu rzeczy
mata-kow
mama do kwadratu :)
zobaczcie co znalazłam
-> SUPER podgrzewacz do chusteczek z USA <- (408910978) - Aukcje internetowe Allegro
czego to ludzie nie wymyśla
-> SUPER podgrzewacz do chusteczek z USA <- (408910978) - Aukcje internetowe Allegro
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
nieźlezobaczcie co znalazłam
Kupiłam butki tak do fotelika jak jadę autem itp...na chłodne dni. Są bardzo lekkie i ładniusie( mi się podobają)
dziewczynki co zakłądacie maluszkom na body jak idziecie na spacer w chłodne dni. Ja mam sweterek rozpinany ale z kapturem i ten kaptur wydaje siębyć niewygodny..szukam jakiejśc bluzy ...rzućcie propozycje
dziewczynki co zakłądacie maluszkom na body jak idziecie na spacer w chłodne dni. Ja mam sweterek rozpinany ale z kapturem i ten kaptur wydaje siębyć niewygodny..szukam jakiejśc bluzy ...rzućcie propozycje
reklama