reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Joasia, Darunia pięknie urządzone pokoiki :-D:-D:-D

Patyk ja na razie podłożyłam poduszeczkę Ferreti taką dla niemowlaków ale myśłąm o tej, która Ty masz. Położna mówiła, że najlepiej jak maluszek ma wyżej główkę i plecki wtedy się tak nie zachłyśnie :) jak będzie się ulewało

bardzo mi sie podoba taki lezaczek dla maluszkaa...a czy wy macie jakies propozycje

Siedzonko regulowane jest w dwóch położeniach
Rodzic może ustawić 6 dowolnych prędkości huśtania
8 melodyjek (odgłosy natury) uspokaja i relaksuje dziecko (możliwość regulacji głośności)
na odczepianej tacce znajdują się kolorowe zabawki - dziecko może je dotykać i obracać
Maluszek poprzez kulę-"lusterko" oraz wiszące i kręcące się nad jego główką pluszowe zabawki, rozwija fantazję oraz zmysły wizualne- rozwija w ten sposób zmysł dotyku, porównuje kształty
Huśtawka wyposażona jest oczywiście w trzypunktowe pasy bezpieczeństwa zapinane na plastikowe sprzączki, które nie pozwolą Twojemu dziecku wypaść z huśtawki
Poszycie siedzonka jest z NIEALERGICZNEJ bawełny, którą można prać w 30 st. C
Huśtaweczka zasilana jest bateriami - R20 x 4
(trzeba dokupic)
Przeznaczona dla dzieci od narodzin.

Magdziarko ja juz wczesniej wklejałam ten leżaczek- mój brat ze swoją żoną bardzo sobie go chwalą- ja mam taki no i jeszcze nic nie powiem na jego temat, ale ma regulacje oparcia, może byc jako kołyska- wiec mysle ze bedzie ok- mój brat jest strasznie z niego zadowolony:-)
ImageShack - Hosting :: p1010755wy8.jpg

sliczna ta hustaweczka
ja mam lezaczek juz w domku - taki jaki przyslala mi kolezanka po jej dzieciach - wiec sie ciesze jaki mam - choc jakbym kupowala - pewnie bym szukala bardziej .....wyszukanego :-D

Magda moja koleżanka kupiła taką huśtaweczkę synkowi. Tyle tylko, że jak miał ok. 4-5 miesięcy to funkcja automatycznego bujania przestała się sprawdzać bo mały choć nie ważył 9 kg. to huśtawka nie miała siły bujać jego dupką. I mowiła, że drugi raz by nie kupiła. To jest zdanie koleżanki nie wiem jak to wygląda w praktyce.

darunia - moja dwojeczka wychowala sie w takim zwyklym - najwazniejsza funkcje ma - jest lezaczkiem...palaki sa fajne bo zabawki ciekawia male raczki
reszta to raczej dla rodzicow jest ;-)

ja mam karuzelke w kolysce z funkcja wibracji - to jest dla mnie jakas...masakra...warczy to to - choc moze na dziecko dziala - zobaczymy

w lezaczku tez mam wibracje - ale jakos jeszcze nie kupilam baterii - wydaje mi sie jednak ze to zbedny bajer jest i nie bede musiala podlaczac "Olgi" pod prad:-D - bo takie to daje wrazenie - jakby podlaczyc malucha pod napiecie:-D

reklama
Do góry