reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Joasiu śliczne pomalowane ściany. Uwielbiam Kubusia Puchatka.

Magdziarko pewnie schowam te maskotki. Ale narazie niech mąż się trochę pocieszy. Muszę odczekać trochę czasu, żeby nie marudził, że znowu schowałam do worka:-D :-)

Piękne pokoiki:-):-)

Ja napisze już co mi się najbardziej przydało i czego mam za mało:

pajacyki tylko i wyłąćznie,jak ciepło to rampersy i body na całości rozpinane,rożek jeden za mało bo ciągle w nim śpi i często brudzi, pieluchy tetrowe bo mój malec ulewa,a ja kupiłam tylko trzy:wściekła/y:
Monitor oddechu jak już pisałam na głównym warto mieć bo dzisiaj mnie ostrzegł:szok:

no to przykro mi Magdziarku, że jeszcze w hotelu...:-(

Patyczku;
dziękuję serdecznie - Twój kącik Maluszkowy rownież jest śliczny :-)

Jula;
ja mam ten monitor a wyobraź sobie,że leży i się kurzy... Słyszałam,że często potrafi dawać fałszywe alarmy :angry: więc może nie będę się nakręcać

Joanna - ales poszalala :tak: - kto u Was malarzem w rodzince???
Fajnie, kolorowo i ciekawie

a ta poduszka skosna jest podobno bardzo dobra - aby dziecko nie ulewalo. Inna opcja - pod przednie nozki lozeczka podlozyc ksiazki aby bylo pochylone - zapobiega zakrztuszeniu

Piękne maluszkowe kąciki, a ten Puchatkowy pokoik to po prostu czaad!
Julia! dzięki za rade co się przydało, rozumiem, że kaftaniki nie zdały egzaminu? A kombinacja kaftanik + pielucha??

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję Behemottku :-)
ja osobiście zakładam kaftanik na chłodniejsze dni i wtedy zdaje egzamin. Poza tym kombinacja kaftanik + pielucha też jest ok :-)

Do góry