reklama
Joasiu śliczne pomalowane ściany. Uwielbiam Kubusia Puchatka.
Magdziarko pewnie schowam te maskotki. Ale narazie niech mąż się trochę pocieszy. Muszę odczekać trochę czasu, żeby nie marudził, że znowu schowałam do worka :-)
Magdziarko pewnie schowam te maskotki. Ale narazie niech mąż się trochę pocieszy. Muszę odczekać trochę czasu, żeby nie marudził, że znowu schowałam do worka :-)
Julia!
Czerwcowa mama'08
Piękne pokoiki:-):-)
Ja napisze już co mi się najbardziej przydało i czego mam za mało:
pajacyki tylko i wyłąćznie,jak ciepło to rampersy i body na całości rozpinane,rożek jeden za mało bo ciągle w nim śpi i często brudzi, pieluchy tetrowe bo mój malec ulewa,a ja kupiłam tylko trzy
Monitor oddechu jak już pisałam na głównym warto mieć bo dzisiaj mnie ostrzegł
Ja napisze już co mi się najbardziej przydało i czego mam za mało:
pajacyki tylko i wyłąćznie,jak ciepło to rampersy i body na całości rozpinane,rożek jeden za mało bo ciągle w nim śpi i często brudzi, pieluchy tetrowe bo mój malec ulewa,a ja kupiłam tylko trzy
Monitor oddechu jak już pisałam na głównym warto mieć bo dzisiaj mnie ostrzegł
no to przykro mi Magdziarku, że jeszcze w hotelu...:-(
Patyczku;
dziękuję serdecznie - Twój kącik Maluszkowy rownież jest śliczny :-)
Jula;
ja mam ten monitor a wyobraź sobie,że leży i się kurzy... Słyszałam,że często potrafi dawać fałszywe alarmy więc może nie będę się nakręcać
Patyczku;
dziękuję serdecznie - Twój kącik Maluszkowy rownież jest śliczny :-)
Jula;
ja mam ten monitor a wyobraź sobie,że leży i się kurzy... Słyszałam,że często potrafi dawać fałszywe alarmy więc może nie będę się nakręcać
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Joasiu śliczny pokój- bardzo w nim wesoło i przytulnie :-)
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Joanna - ales poszalala - kto u Was malarzem w rodzince???
Fajnie, kolorowo i ciekawie
a ta poduszka skosna jest podobno bardzo dobra - aby dziecko nie ulewalo. Inna opcja - pod przednie nozki lozeczka podlozyc ksiazki aby bylo pochylone - zapobiega zakrztuszeniu
Fajnie, kolorowo i ciekawie
a ta poduszka skosna jest podobno bardzo dobra - aby dziecko nie ulewalo. Inna opcja - pod przednie nozki lozeczka podlozyc ksiazki aby bylo pochylone - zapobiega zakrztuszeniu
reklama