reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dziewczyny, mam pytanko dotyczące wózka Quinny Speedy. Pożyczyłam go od kuzynki, ale brakuje mi parasolki. No i oczywiście wózek ma grube pałąki, więc większość uniwersalnych parasolek nie pasuje. A firmowej nie chcę kupować, bo droga i mi szkoda pieniędzy.
Wiecie może, gdzie można kupić taką, która pasuje?

reklama
Bardzo dziekuje za komplementy:-)
Zwyczaj super,tylko troche kosztowny-ale jak sie robi wszystko samemu,to wychodzi taniej.

Dziewczyny, mam pytanko dotyczące wózka Quinny Speedy. Pożyczyłam go od kuzynki, ale brakuje mi parasolki. No i oczywiście wózek ma grube pałąki, więc większość uniwersalnych parasolek nie pasuje. A firmowej nie chcę kupować, bo droga i mi szkoda pieniędzy.
Wiecie może, gdzie można kupić taką, która pasuje?

Zobacz na allegro sa wpisz parasolka do quinny i wyskoczą różne pasujące do Mutsy i Quinny itp.
<OK> PARASOLKA_____ DO WóZKA MUTSY, QUINNY (372645079) - Aukcje internetowe Allegro

PRZEDMIOTEM AUKCJI SĄ NOWE
PARASOLKI DO WóZKóW
QUINNY, MUTSY, JANE, TITANIUM
44,99 zł za sztukę

PRAWDZIWY HIT

Parasolka przeciwsłoneczna
chroniąca Twojego maluszka

przed szkodliwym działaniem
promieni UV.

Parasolka posiada uchwyt mocujący
z przyciskiem który pozwala na

dowolne ustawienie kąta

nachylenia parasolki.

Dodatkowo wysposażona jest

w dwie sprężyny które pozwolą
na wygięcie parasola
w każdym możliwym kierunku.

Wewnętrzna strona pokryta jest

specjalnym materiałem który
nie przepuszcza promieni UV.
PROSZę KOLOR PODAWAć ODRAZU PO ZAKUPIE

KOLORY:
CZERWONY

czerwona.jpg

ZIELONY
pistacja.jpg

NIEBIESKI
niebieska.jpg

CZARNY
czarna.jpg

ODBIÓR OSOBISTY BYDGOSZCZ - BARTODZIEJE

BYDGOSZCZ
KOSZALIŃSKA 23
PN-PT 9:00-16:00
SOBOTA 10:00-14:00
0605415480
GG 1319353

http://www.arti.pl/krzeselko-alice-cosmo-2_prod43.html#http://www.arti.pl/krzeselko-alice-cosmo-2_prod43.html#

POZYTYW PRZEZ WIELKIE "P" :-) . Super kontakt ze sprzedawcą, parasolka z bardzo dobrego materiału , gatunkowo naprawdę super!!!! Szybka przesyłka doskonale zabezpieczona. Pozdrawiam i dziękuje.

Suuuper o takiej myślałam , idealnie pasuje do wóżka Quinni od spodu jest srebrna ja w budce...super jestem bardzo zadowolona..........POLECAM!!!!!!!!!! Expresowa przesyłka!!!!!!!!!!!!!!!1Pozdrawiam sprzedającego

Majka śliczne upominki :-D u nas jeszcze nie ma tego zwyczaju ale uwazam, że jest bardzo miły :-) no i goście też mają pamiątkę. Mamoot wklejaj zdjęcie wózeczka bo jestem ciekawa bryczki Twojego maluszka:-)

Aniknulka, jutro będzie, bo wózek stoi u Wojciaszka w pokoju i nie chcę mu teraz hałasować, jak śpi.
Skorzystaliśmy z tego, że moja kuzynka pożyczyła nam wózek po swoim synku. Nasz Wojciaszkowy Deltim pożyczymy za to mojej dobrej koleżance, która póki co wózka nie ma, a jej dzidziuś będzie w sierpniu. Nic sie nie zmarnuje.

reklama
Do góry