reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

U mnie też lekarze nie zalecali szerokiego pieluszkowania. Wydaje mi się, że jak będziesz na USG stawów biodrowych z Małym to lekarz Ci powie czy jest taka potrzeba czy nie.
My mamy coś ok. 55m2 chyba nie chcę skłamać i są dwa pokoje. Jest perspektywa powiększenia bo sąsiad nad nami najprawdopodobniej będzie chciał sprzedać do remontu 33m2 i wtedy moz na by było zrobić dwupoziomowe. Ale zobaczymy ile będzie chciał za nie to może się pomyśli. Kiedyś marzył mi sę domek ale teraz niekoniecznie. Mieszkam na parterze, ogódek pod oknami, garaż, komórka no i co ważne bezczynszowe:tak::tak::tak:. może dlatego, że to nasze pierwsze własne mieszkanko bo tak wcześniej na wynajmowanych byliśmy.

reklama
Wracam do tematu naszego wątku, od wczoraj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Teutonii:

dsc06515al3.jpg

dsc06513xf0.jpg

dsc06517ve6.jpg

Dzięki dziewczynki!!! :-)
Szczególne me podziękiwania składam na ręce Pani Prezes, bo dzieki niej cała sprawa taki ma piękny finał!

KASIU TO ADRES (URL) TWOJEGO SUWACZKA SKOPIUJ I WKLEJ SOBIE DO PODPISU- TERAZ JUŻ DZIEWCZYNY BĘDA WIEDZIAŁY ILE ZOSTAŁO

reklama
Dziękuję Aniknulka , nawet jakieś postępy choć wyświetla mi się adres obrazka a nie sam obrazek , kota można dostać :-)

Chyba prędzej urodzę niż mi się to uda

Do góry