Patyk myślę, że nie masz jeszcze dostępu do wątku zamkniętego. Najlepiej przeczytaj najpierw regulamin czerwcówek a w razie wątpliwości kontaktuj się z Magdziarką lub Joanną (jednak dziś to Magdziarka niech sobie odpoczywa)
reklama
Aniknulka dzięki. Jeszcze mi trochę brakuje do 100 postów. Mam zamiar teraz aktywniej udzielać się na forum. Tylko jak dalej mamusie czerwcowe będą się rozpakowywać w takim szybkim tempie to nie będę miała z kim pogadać na forum :-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja na razie mam 10 tetrowych i na razie, z lenistwa , nie cięłam na mniejsze i nie obszywałam, chociaż miałam to w planach. Poza tetrą mam 5 flanelowych.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja na razie mam zrobioną liste- i bede kupowac 10. Ale czy je bede pomniejszać to jeszcze nie wiem
Wracając do tematu wózków, ciuszków i innych pierdółek dla maluszków...chcciałam Was spytać ile kupiłyście pieluszek tetrowych i czy je cięłyście i obszywałyście na mniejsze??
Ja mam 25 tetrowych (rozm. 70/80 chyba) są obszyte ale nie cięłam ich na mniejsze
Poza tym mam jeszcze 10 flanelowych (5 białych i 5 kolorowych)
Myślę, że na początek wystarczy
Ja mam 20 białych tetrowych pieluch. Z tych 20, 10 bardzo grubych.
9 kolorowych tetrowych pieluszek
5 białych flanelowych i 5 kolorowych flanelowych.
Muszę zakupić dodatkową suszarkę i rozciągnąć dodatkowe sznurki na strychu, bo inaczej nie będę miała gdzie suszyć maluszkowych ubranek, swoich i męża. No i jeszcze jest mój tata i siostra i oni też gdzieś pranie muszą suszyć.
9 kolorowych tetrowych pieluszek
5 białych flanelowych i 5 kolorowych flanelowych.
Muszę zakupić dodatkową suszarkę i rozciągnąć dodatkowe sznurki na strychu, bo inaczej nie będę miała gdzie suszyć maluszkowych ubranek, swoich i męża. No i jeszcze jest mój tata i siostra i oni też gdzieś pranie muszą suszyć.
reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
Patyk dobrze ze to lato. Słoneczko i wiaterek szybko wysuszą .
A ja mam na razie 4 tetry i 2 flanelki:-tak:. Bo tyle mi zostało po maluszkach. Mam jeszcze dokupić 10 tetrowych i 3 flanelki. Myśle ze to wystarczy , a może to i nawet za dużo.
A ja mam na razie 4 tetry i 2 flanelki:-tak:. Bo tyle mi zostało po maluszkach. Mam jeszcze dokupić 10 tetrowych i 3 flanelki. Myśle ze to wystarczy , a może to i nawet za dużo.