reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

A ja juz sama nie wiem co prac. Nie chce mi sie odrazu wszystkiego. Mam nadzieje ze to co mi sie juz udalo wysuszyc starczy na jakis czas. Teraz taka pogoda ze juz nic nie schnie tylko sie kisi. Porazka.
Ja mam duzo ciuchow na 56 ale nawet dobrze bo Krystianek malutki wiec zanim z nich wyrosnie to trochu potrwa.

reklama
Mój osobisty mąz przywiózł dzisiaj szafeczkę i ją złożył. Idę układać dzidziusiowe ubranka do niej!!!!
Od szafki został wielki karton i Olek zrobił sobie domek - właśnie wciągnął do niego kołdrę i mów, że będzie tam spał a niech mu. W ogóle zawsze spi max o 20ej ale że jutro nie pójdzie do zerówki bo lekarz to niech mu tam!

Dzisiaj przyszła kurierem chusta bebelulu i powiem wam szczerze,że nie jest ona wykonana z grubego materiału -bawełna- tak więc sprawdzi się nawet w ciepłe dnie :-)

Dziewczyny pracowite mrówczki jesteście. Ja już mam wszystko gotowe i czasami zazdroszczę Wam, że szykujecie a ja mogę tylko już patrzyć na te słodziutkie ubranka bo przecież nie będę przekładała:tak::-D z szafki do szafki.
A jak patrzę na suwaczek to wierzyć się nie chce, że to już końcówka. Pamiętam jak to było jak pisałyśmy, że mamy Studnióweczki, a tu zaraz będziemy tulić maluszki.

Magdziarko jak skończysz układanie to poproszę o zdjęcie:-D

Ja już dawno miałam się wam pochwalić moją podusią :-D jest super i rzeczywiście wygodniej się śpi (kupiłam nawet poszewkę na zmianę)

Ja też jestem zwolenniczką body i to najlepiej na początek tylko takie rozpinane na całej długości. Nie trzeba wtedy główki przeciskać.
Mam tez troche kaftaników i właściwie sprawdzają się tylko, jak jest bardzo ciepło. Wtedy, żeby małej pupy dodatkowo nie ugrzewać bodziakiem, można założyć kaftanik czy koszulkę. W plecki i brzuszek ciepło, a pupa lepiej się wietrzy.

A co do wprawy w ubieraniu i przewijaniu, to ja mam takie doswiadczenie, że już drugiego dnia po urodzeniu Wojtka czułam się jak ekspert.;-) Po prostu, jak człowiek ma takiego dzidzusia i musi się nim zająć, to nauka idzie błyskawicznie. I to jest pięĸne.:tak::tak:

reklama
Do góry