reklama
maajka
Czerwcowa mama 2008
Ale ja tez uwazam,ze body sa bardziej praktyczne od kaftanikow,ale tyle tych kaftanikow podostawalam,wiekszosc takich malenkich,ze pomyslalam,ze je wykorzystam.
no,ale pare par body tez chyba dorzuce i na miejscu zobacze,z czym mi i malej bedzie wygodniej.
no,ale pare par body tez chyba dorzuce i na miejscu zobacze,z czym mi i malej bedzie wygodniej.
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Magdziarku, fajna ta instrukcja obsługi :-) chyba dla Kochania wydrukuję, bo ja mam wprawę po bratanku a on nie odróżnia śpioszka od bodziaka :-):-)
Mata, ja jak mi dali mojego bratanka w łapki z txt :" wprawiaj się ciotka" to też nie wiedziałam jak toto sie obsługuje- po pierwszych dwu tygodniach miałam taką wprawę, ze mogłabym go z zamkniętymi oczami przebrać:-):-) więc ja przed własnym Bobikiem jestem zaprawiona w boju:-):-) tylko... jak ja go wykąpię??
Mata, ja jak mi dali mojego bratanka w łapki z txt :" wprawiaj się ciotka" to też nie wiedziałam jak toto sie obsługuje- po pierwszych dwu tygodniach miałam taką wprawę, ze mogłabym go z zamkniętymi oczami przebrać:-):-) więc ja przed własnym Bobikiem jestem zaprawiona w boju:-):-) tylko... jak ja go wykąpię??
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Magdziarka, jak tak patrzę na Twoje posty to odnoszę wrażenie, żeś babka nie do zdarcia:-) a do tego zorganizowana, poukładana... chylę czółka Pani Prezes:-):-):-):-)
Ta instrukcja obslugi jest bardzo fajna:-) Ja wczesniej tez sie balam, ale mysle ze dam rade mala ubierac i nie zrobie jej krzywdy przy ubieraniu:-) z kapaniem moze tata mi pomoze, bo zostalam sama (ham sie od paru dni nie odzywa i tel ma powylaczane....)
azile29
Czerwcowa mama'08
Dołączam się do pochwał Myszki. Kolejna dziarska i pełna chęci do życia mamusia:-)Magdziarka, jak tak patrzę na Twoje posty to odnoszę wrażenie, żeś babka nie do zdarcia:-) a do tego zorganizowana, poukładana... chylę czółka Pani Prezes:-):-):-):-)
reklama
Ja dziś zakupiłam jedną koszulkę myślę, że się przyda bo często trzeba pupkę wietrzyć więc na upały w sam raz, ale przede wszystkim mam bodziaki (6 z krótkim i 6 z długim rękawem) rozpinane po całości, trzy śpiochy i dwa pajace oraz dwa kaftaniki poza tym jakieś spodenki ogrodniczki, bluzeczki, sweterek reszta to to samo tylko w rozm. 68