reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Ja do maluszkowej torby włożyłam dwa takie jakby kombinezoniki jeden cieplejszy a drugi cieniutki. I w zależności od pogody zdecyduję. Ciuszki nie zajmują dużo miejsca, więc wolę mieć w razie co do wyboru, a i spakowałam komplecik na wyjście w rozmiarze 56 i 62 bo nie wiem jaki dzidź będzie duży. Do szpitala nie biorę nic do ubrania bo maluszek w szpitalnych będzie. Tylko naszykowane na wyjście, ale to już Damian przywiezie jak będzie nas odbierał.
A maluszkowe ubranka faktycznie szybciutko się prasuje. Sterta prania to tylko pozory:-D

No,ja nareszcie tez zapakowalam ciuszki dla malej do szpitala:4 kompleciki spiochow z kaftanikami,dodatkowe 4 kaftaniki na zmiane w razie ulania,cieplejsze i ciensze skarpeteczki,2 czapeczki(tez ciensza i grubsza z uszkami),cieplejszy dresik,2 pary ochronek na raczki.Nie wkladalam bodziakow,bo moze spiochy z kaftanikami wystarcza,ale nie wiem czy slusznie zrobilam.A kosmetyki i pampersy dostane w szpitalu,a takze na poczatek do domu,wiec nawet nie kupowalam.Zobacze,jak beda jej sluzyc te ze szpitala.

dziewczynki zobaczcie śmieszne bodziaki:

made-by_349.jpg

kocham-tatusia-body_276.jpg

kocham-dziadka-body_236.jpg

A ja zamówiłam takie z napisem Antoś na plecach

bodziak-reprezentacji-po_462.jpg

I dla Olka koszulkę:
koszulka-dizecieca-repre_465.jpg

I żeby mąż nie czuł się pokrzywdzony:

Adresy:
Bodziaki i mała koszulka: Prezent dla mamy na Dzień Mamy

Duża koszulka: <span style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"">Koszulki Koszulki z nadrukiem

No i będzie EURO 2008 jak się patrzy
Prezenty na dzień dziecka mam z głowy

Bo ja wiem, skoro to prezent na dzień dziecka to ja liczę, że jakis dostane - marzy mi się też koszulka ale nocna - satynowa. Już mąż się domyslił..no może na dzień dziecka to nie( bo wiadomo prezenty robi się dzieciom, pewnie mąż też się nie spodziewa tej koszulki) ale po porodzie !

Swietne te koszulki ale moj malzonek nie nalezy do kibicow wiec nie kupuje.
Ja do szpitala tez mam spakowane 2 wersje mniejsza i wieksza ,.Do tego sweterek i spoedenki jakby bylo chłodniej.

Nie wkladalam bodziakow,bo moze spiochy z kaftanikami wystarcza,ale nie wiem czy slusznie zrobilam.
Z mojego niemalego doswiadczenia bodziaki sa najlepsze. Teraz to tylko bede uzywala body + pajacyki. Body fajnie "trzymaja" pampersa czy inna pieluche...

reklama
Do góry