reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja do maluszkowej torby włożyłam dwa takie jakby kombinezoniki jeden cieplejszy a drugi cieniutki. I w zależności od pogody zdecyduję. Ciuszki nie zajmują dużo miejsca, więc wolę mieć w razie co do wyboru, a i spakowałam komplecik na wyjście w rozmiarze 56 i 62 bo nie wiem jaki dzidź będzie duży. Do szpitala nie biorę nic do ubrania bo maluszek w szpitalnych będzie. Tylko naszykowane na wyjście, ale to już Damian przywiezie jak będzie nas odbierał.
A maluszkowe ubranka faktycznie szybciutko się prasuje. Sterta prania to tylko pozory
A maluszkowe ubranka faktycznie szybciutko się prasuje. Sterta prania to tylko pozory
maajka
Czerwcowa mama 2008
No,ja nareszcie tez zapakowalam ciuszki dla malej do szpitala:4 kompleciki spiochow z kaftanikami,dodatkowe 4 kaftaniki na zmiane w razie ulania,cieplejsze i ciensze skarpeteczki,2 czapeczki(tez ciensza i grubsza z uszkami),cieplejszy dresik,2 pary ochronek na raczki.Nie wkladalam bodziakow,bo moze spiochy z kaftanikami wystarcza,ale nie wiem czy slusznie zrobilam.A kosmetyki i pampersy dostane w szpitalu,a takze na poczatek do domu,wiec nawet nie kupowalam.Zobacze,jak beda jej sluzyc te ze szpitala.
dziewczynki zobaczcie śmieszne bodziaki:
A ja zamówiłam takie z napisem Antoś na plecach
I dla Olka koszulkę:
I żeby mąż nie czuł się pokrzywdzony:
Adresy:
Bodziaki i mała koszulka: Prezent dla mamy na Dzień Mamy
Duża koszulka: <span style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"">Koszulki Koszulki z nadrukiem
No i będzie EURO 2008 jak się patrzy
Prezenty na dzień dziecka mam z głowy
A ja zamówiłam takie z napisem Antoś na plecach
I dla Olka koszulkę:
I żeby mąż nie czuł się pokrzywdzony:
Adresy:
Bodziaki i mała koszulka: Prezent dla mamy na Dzień Mamy
Duża koszulka: <span style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"">Koszulki Koszulki z nadrukiem
No i będzie EURO 2008 jak się patrzy
Prezenty na dzień dziecka mam z głowy
mata-kow
mama do kwadratu :)
Magdziarka a koszulka dla Ciebie gdzie? Cała rodzinka będzie przygotowana do Euro a Ty;-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Magdziarka a koszulka dla Ciebie gdzie? Cała rodzinka będzie przygotowana do Euro a Ty;-)
Marta właśnie wyprzedziłaś moje pytanie. Telepatia czy cuś
Bo ja wiem, skoro to prezent na dzień dziecka to ja liczę, że jakis dostane - marzy mi się też koszulka ale nocna - satynowa. Już mąż się domyslił..no może na dzień dziecka to nie( bo wiadomo prezenty robi się dzieciom, pewnie mąż też się nie spodziewa tej koszulki) ale po porodzie !
magdalenkakol
Fan(ka)
Swietne te koszulki ale moj malzonek nie nalezy do kibicow wiec nie kupuje.
Ja do szpitala tez mam spakowane 2 wersje mniejsza i wieksza ,.Do tego sweterek i spoedenki jakby bylo chłodniej.
Ja do szpitala tez mam spakowane 2 wersje mniejsza i wieksza ,.Do tego sweterek i spoedenki jakby bylo chłodniej.
Jotemka
Fanka BB :)
Z mojego niemalego doswiadczenia bodziaki sa najlepsze. Teraz to tylko bede uzywala body + pajacyki. Body fajnie "trzymaja" pampersa czy inna pieluche...Nie wkladalam bodziakow,bo moze spiochy z kaftanikami wystarcza,ale nie wiem czy slusznie zrobilam.
reklama