reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dzięki Kobietki :-)

ciekawe jakie to lato będzie :-) tak sobie czasami myslę,że jak teraz pogoda się wypstryka to latem będzie zimno :-D:-D:-D

Odnośnie pająków- boję się ich od chyba od urodzenia :-D nawet takich maleńkich

reklama
Dzięki Kobietki :-)

ciekawe jakie to lato będzie :-) tak sobie czasami myslę,że jak teraz pogoda się wypstryka to latem będzie zimno :-D:-D:-D
Ja też o tym cały czas myślę, właśnie chciałam spakować torbę dla dzidzi i nie wiem co mam tam włożyć. Teraz u mnie jest jakieś 10 stopni a wczoraj było 23 stopnie. czuje sie zdezorientowana i nic nie zapakuje:zawstydzona/y:, bo nie wiem co:-(

azile;
ja zapakowałam pajacyki,śpiochy,body, kaftaniki i dzisiaj pojadę po cieplejszy kombinezonik lub pajacyk - bo tego nie mam

ja mam kilka cieplych pajacy - z polarku i z misia - coz..Jagoda urodzila sie pod koniec wrzesnia...
ale nie sadze abym z nich korzystala
do konca czerwca pewnie jeszcze pogoda sie zmieni

Magdziarko widzę, żeś do sesji się przygotowała i nawet mydełko włożyłaś ;-):-D

ja na wyjście ze szpitala dla małej przyszykuję kaftanik, spiochy, body, pajacyk i coś cieplejszego z prostej przyczyny, nie wiem co mi uda się bezproblemowo na maleństwo założyć :sorry2:

A ja dziś jeszcze drobne zakupy robiłam: Pampersy, patyczki do uszu, waciki, spirytus, mydełko.
Jeszcze sól fizjologiczna i do higieny jest chyba wszystko.

Spirytusu i wacików nie kupiłam. Koleżanka mi powiedziała że na spirytusik i roztwór cali dają receptę przy wyjściu, więc mąż kupi w aptece jak będziemy wracać ze szpitala...

reklama
Do góry