reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

No proszę, ja tu jeszcze nawet jednej pary skarpetek dla maleństwa nie kupiłam, a tu inne mamusie już na zakupach szaleją ;-):-D:-D:-D
Jeszcze trochę i ja też chyba zacznę :-D mam nadzieję, że ładnie się szkrabek wystawi podczas dzisiejszego badanka i będę mogła bez obaw kupić jakieś "płciowe" rzeczy :-D

reklama
Dziewczyny ja jeszcze nie znając płci zaczęłam kupować ciuszki unisex ;-) i te kolorki bardzo mi odpowiadają dla dzidziusia, np żółty bodziak z żyrafką :-) taką miałam radochę z pierwszych zakupów jak nigdy :tak:

Ja też kupuję uniseksy - zielone i żółte głównie - bo, po pierwsze, nie wierzę do końca lekarzom (w końcu na co dzień z nimi pracuję ;-)), a po drugie - chcę zostawić sobie te ciuszki dla drugiego dziecka :-)

Ja tez juz powoli kompletuje ubranka :tak: , a radoche mam z tego jak mala dziewczynka po 10 razy dziennie na nie patrzylam :-D

reklama
Ja wybrałam wózek TKO CITY VOYAGER, można go przerobić na spacerówkę, ma regulację oparcia i wiele innych zalet. Myślę, że to dobry wybów. Jeśli któras z Was miała taki wózek lub wie coś na jego temat prosz eo opinię. Co do ciuszków to na razie szukam jakiś sklepów a najlepiej hurtowni.
Prosze o jakies namiary.
Pozdrawiam :-)

Do góry