reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Behemott czyżbyśmy pochodziły z tego samego miasta?? Ja jestem z mikołowa... teraz mieszkam w rudzie slaskiej, ale jak tylko bede miec mozliwosc to w przyszłosci wracam do Mikołowa bo tam jest pieknie:)

Mata mój M kupił właśnie takie baterie, które można ładować:tak:dziś przetestowałam karuzelkę od "babci Małgosi" i ma śliczne melodie, może grać ciszej i głośniej, ma lampkę i pilota jest śliczna:-D bardzo mi się podoba:tak:może nie ma aż tak żywych kolorów ale Jasiowi z pewnością się spodoba

Liliana ja kupiłam zwykły termometr z gumową końcówką za 20 zł zobaczymy jak się sprawdzi

Co do proszku to piorę w Jelpie Kolor 2 w 1 z płynem do zmiękczania

My też używamy akumulatorków mamy z 20 sztuk i do aparatu wkładamy, do pilotów..i Olek nawet ma swoje do samochodów zdalnie sterowanych..niektóre z samochodów chodzą dosłownie godzinę..to szkoda kasy na baterie i oczywiście środowiska.

Co do termometru to ja tak, w domu nie mam, za oknem nie mam. Mam do wody po Olku nie wiem, czy działa....i jestem w trakcie oglądania elektronicznego bo maluszkowi łatwiej zmierzyć..osobiście uzywam rtęciowego i sądzę, że jest wiarygodny

ja mam brauna do uszka
czasem oszukuje - tzn trzeba zmierzyc 3 razy i wysrodkowac - tak jest w instrukcji
ale warto - dzieci szybko rosna - a jak maja tempke wysoka - to ja czesto mierze. No i w nocy - rewelacja - sekunda i jest pomiar, z rteciowym 5 minut pod paszka trzeba siedziec...choc czasem glupieje i na koniec mierze rteciowym
mysle ze na wstepie termometr nie jest konieczny - moze warto zatem podszepnac komus kto chce zrobic prezent dla dzidzi aby taki kupil - bo chyba cos niecale 200 zl kosztuje...wiec wydatek niemaly w calym tym worku zakupow
My dostalismy na wlasne zyczenie jako wspolny prezent pod choinke od bfrata meza...nie wiedzielismy co podpowiedziec - wiec rzucilismy takie haslo...i sluzy juz nam z 5 lat (wciaz na tej amej baterii :tak:)

reklama
Ja też raczej nie kupuję za dużo rzeczy, bo wszystko można dokupić, a ja po prostu nie miałabym gdzie tego wszystkiego trzymać. Choć przyznam, że lubię robić dzidziusiowe zakupy :-)

Magdziarko, znów mam prośbę do Ciebie. Chyba Ty wklejałaś takie flanelowe pieluszki z ceratką pod spodem. Wiesz może, czy na allegro można takie kupić? Bo ja cos nie mogłam znaleźć.:zawstydzona/y:

Do góry