reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Dziewczyny nabytki śliczniutkie!!

Ja wczoraj zaszalałam na allegro i kupiłam pare rzeczy:
laktator aventu,
podgrzewacz canpol,
pościel do wózka oraz poszewke na podusie na zmiane
majtki poporodowe,
podkłady poporodowe,
osłonki na piersi,
podkłady do przewijania,
butelki 2 TT
smoczki TT
szczotke TT
łapki niedrapki
leżaczek do kąpieli
fride
sudocrem
No i łapie się za głowe bo jeszcze tak wielu rzeczy nie mam no i te koszty :szok:

Kasiu a Ty w tej chuście to już maleństwo nosisz? ;-) gratuluję zakupu :-)

Julia Ty to całkiem z zakupami zaszalałaś :tak: i nie musisz łapać się za głowę, że wielu rzeczy nie masz, bo ja z Twojej listy to jeszcze nic nie mam :szok: i to ja powinnam panikować :baffled:

Kasiau najbardziej mi się podoba Twoja tunika..........

Julia to rzeczywiście spore zakupki....

Marta podziwiam twój spokój.....ja bym oszalała..

Marta podziwiam twój spokój.....ja bym oszalała..

Jeszcze trochę i oszaleję :sorry2: remont znów stoi, cos mnie trafia, bo sama nic nie dam rady już zrobić. Nie ma sensu cokolwiek kupować, bo jak weźmiemy się za pokój, to nie będzie miejsca :baffled: a na dodatek przedwczoraj mężulek na urodziny dostał prawie metrowego storczyka i za cholere nie wiem gdzie go na czas remontu przełożyć, bo tylko zawadza :no:
Jak tak dale pójdzie, to chyba rzeczywiście wyprawkę będziemy kupować w drodze do szpitala :-( a ja lubię miec wszytsko dopięte na ostatni guzik :angry::angry::angry:

Kasia, fajny zakup. I ten kolor - bardzo lubię niebieski.:-)
Julciu, no to jesteś dobrze zaopatrzona.:tak: Ja z tej Twojej listy na pewno muszę kupić majtki i podkłady.
Mata - spokojnie, na pewno zdążysz jeszcze wszystko kupić.:tak:

Kasia ale ta chusta super wygląda!! :tak:
Julia ale kobieto zaszalałaś :-) super zakupy!! Z tej listy brakuje mi jeszcze laktatora, podgrzewacza, osłonek na sutki, szczoteczki i fridy, chociaż narazie co do fridy sie wstrzymam, i mam nadzieje że Malutka katarku szybko nie doświadczy.
Ja dziś zarezerwowałam wózek,(nareszcie, bo miałam już dość poszukiwań) jednak zdecydowaliśmy że ani chicco ani bebe confort tylko x-lander, poszliśmy w zupełnie innym kierunku i mam nadzieje że będziemy zadowoleni :-)

Kasia gratuluję udanego zakupu - chusta bardzo fajna:tak:
Julia również gratuluję - spora ta lista;-)
Flexy mój cioteczny brat kupił x-landera i chyba są zadowoleni, poza tym Magdziarka pisała, że te wózki są hitem w Olsztynie;-)cieszę się, że w końcu masz wózeczek:-D

reklama
Do góry