reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
no wlasnie tak mi sie wydawało ze juz gdzies taka liste widzialam na forum :-D nawet zaczedłam przeladac tylko na 30 ktorejs stronie stracilam cierpliwośc :-D dobra wracam do przekopywania sie dalej:-D

dzieki Mata :-) smam też sie dokapałam do jednej :-) no i jestem zadowolona juz naprawde z maluszkowej garderoby malutko zostało mi do dokomletowania :tak:

Ula, śliczne prezenty. :-)

Dziewczyny, dzięki serdeczne za rady co do niani elektronicznej.:tak:

Głuszku, właśnie o Mazurach myślimy, bo w Warszawie mieszkanko mammy 60 m2, to nie potrzebna taka niania.

Magdziarko jeśli wszystko będzie Ok. z tą transakcją to chętnie wezmę od Ciebie ten namiar,wielkie dzięki no i czekam na zdjątka wózka:tak:

ja się chyba zdecyduje tekże na taką nianie, zwlaszcza ze niunia pokoj bedzie miała na piętrze a zycie w domu toczy sie na parterze i wokół domu. :-D mama tez musi czasem odpocząc na słoneczku :-D

a co do takich imprez jaka mialam wczoraj, uwazam to za śwetna sprawe bo naprawde dzieki temu zostalo mi kilka drobiazgow do dokupienia:-D i napewno sama bede takie imprezki organizowac swoim kolezankom:-D

reklama
Dzisiaj wreszcie zmówiliśmy mebelki i wózek. Mebelki bedą z glucka ale inne - takie z ręcznie malowanymi wzorkami. Wózek także zamówiony a zważywszy na to, że mebelki będą za miesiąc więc poprosiliśmy aby wózek też był dopiero za miesiąc.
No i oczywiście wybrałam kolor zupełnie inny od tego,na który wcześniej zerkałam - wybrałam z zielonymi elementami - taki jak o ile się nie mylę agacinka Grey/apple

Do góry