reklama
Dziękuję azile :-) Wybór koloru był najtrudniejszy ponieważ kolory katalogowe znacznie różniły się od tych wózkowych - a wiadomo kolor dla kobiety ma znaczenie
mi bardzo podobają się beżowe kolorki - ale trzeba być realistą i wziąć pod uwagę fakt iż Polska to nie Kanary i pogoda często grymasi... a kto to będzie tak często prał..
mi bardzo podobają się beżowe kolorki - ale trzeba być realistą i wziąć pod uwagę fakt iż Polska to nie Kanary i pogoda często grymasi... a kto to będzie tak często prał..
magdalenkakol
Fan(ka)
Joanna wozek piekny. Kolorek tez mi sie bardzo podoba.
No i oczywiście wybrałam kolor zupełnie inny od tego,na który wcześniej zerkałam - wybrałam z zielonymi elementami - taki jak o ile się nie mylę agacinka Grey/apple
Tak tak, to nasz kolorek Śliczny ;-)
My jeszcze nie zamówiliśmy - będziemy jednak zamawiać wózek w Kołobrzegu, ze względu na ewentualne naprawy gwarancyjne i chcemy wybrać się z całą listą "grubszych" zakupów (tzn. wózek, fotelik, krzesełko, leżaczek, niania elektroniczna i nawilżacz powietrza), żeby wynegocjować rozsądny rabacik. A na wózek podobno czeka się tylko kilka dni, więc przełożyliśmy to na koniec maja (mam termin na koniec czerwca, to powinniśmy zdążyć).
Mamy już za to przygotowane zamówienie na mebelki - czeka się ok. 6 -8 tygodni, więc jeśli chcemy je mieć jeszcze w maju, to najwyższa pora :-) Jutro pewnie będziemy wysyłać.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Gratuluję dziewczyny podjętych decyzji zakupów dla maluszka :-)
Agacina a Ciebie podziwiam, że jesteś w stanie za jednym zamachem wybrać aż tyle rzeczy, bo ja nie dałabym rady
A kolorki są cudne
Agacina a Ciebie podziwiam, że jesteś w stanie za jednym zamachem wybrać aż tyle rzeczy, bo ja nie dałabym rady
A kolorki są cudne
reklama