reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Dziękuję azile :-) Wybór koloru był najtrudniejszy ponieważ kolory katalogowe znacznie różniły się od tych wózkowych - a wiadomo kolor dla kobiety ma znaczenie :-D
mi bardzo podobają się beżowe kolorki - ale trzeba być realistą i wziąć pod uwagę fakt iż Polska to nie Kanary i pogoda często grymasi... a kto to będzie tak często prał..

No i oczywiście wybrałam kolor zupełnie inny od tego,na który wcześniej zerkałam - wybrałam z zielonymi elementami - taki jak o ile się nie mylę agacinka Grey/apple

Tak tak, to nasz kolorek :tak: Śliczny ;-)
My jeszcze nie zamówiliśmy - będziemy jednak zamawiać wózek w Kołobrzegu, ze względu na ewentualne naprawy gwarancyjne i chcemy wybrać się z całą listą "grubszych" zakupów (tzn. wózek, fotelik, krzesełko, leżaczek, niania elektroniczna i nawilżacz powietrza), żeby wynegocjować rozsądny rabacik. A na wózek podobno czeka się tylko kilka dni, więc przełożyliśmy to na koniec maja (mam termin na koniec czerwca, to powinniśmy zdążyć).
Mamy już za to przygotowane zamówienie na mebelki - czeka się ok. 6 -8 tygodni, więc jeśli chcemy je mieć jeszcze w maju, to najwyższa pora :-) Jutro pewnie będziemy wysyłać.

JoannA gratuluje udanych zakupków. Ja też wybrałam wózeczek zielono/szary tak jak ty i Agacina...jakie jesteśmy kompatybilne...ma się ten gust;-):tak::-)

JoannA śliczny wózeczek:tak:, przyznam sie ze rowniez rozglądam sie za podobnym zestawem kolorystycznym, wydaje sie najbardziej praktyczny.;-)

Gratuluję dziewczyny podjętych decyzji zakupów dla maluszka :-)
Agacina a Ciebie podziwiam, że jesteś w stanie za jednym zamachem wybrać aż tyle rzeczy, bo ja nie dałabym rady :sorry2:
A kolorki są cudne :tak:

reklama
Do góry