reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek !!!!

hej Koleżanki!
Wiec chce dolozyc swoje 5 groszy, do tego naszego tematu.
Tym przyszlym mamusiom, ktore nie koniecznie chce wydac cala lub kilkakrotnosc pensji polecam tez wozki NOWALEX. To tez polska firma, ktorej wozki (gondola i spacerowka) kosztuja, przynajmniej ten co widzialam 500zl z groszami! A sa na prawde fajne. Dla zainteresowanych polecam tez strone www, ale niestety bez cen :o(

www.nowalex.com.pl

A poza tym, z wozkow powiedzmy do 1000zl, fajne ma tez Eljot-no i sa dostepne w internecie, w pelnej gamie kolorystycznej i chyba wszystkie mozliwe modele.

www.eljot-wozki.com.pl

A tak miedzy nami mowiac, to ja juz powoli swira dostaje od tych wozkow, najchetniej bym juz kupila, zeby nie ogladac i sie nie zastanawiac. Chyba tak zrobie... :)

pozdrawiam i miłego oglądania...!!

pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie!!! :)

reklama
nausea pisze:
Aniołek wózek faktycznie bardzo fajny:)cieszę się, że juz takie zakupy masz za sobą, ale z marketami trzeba uważać!
Słyszałyście, że dziewczyna urodziła między regałami, a pracownice odebrały poród, inna urodziła na swojej obronie magisterki??!!!Ale numery, trzeba uważać,......z drugiej strony ja to mogłabym w IKEA urodzic i mieć jakis rabacik dożywotnio...hihi...pozdrawiam i życze dobrego nastroju tej jesieni:)

szkoda ze do ikei mamy daleko a w naszej wiosce nie predko wybuduja takich sklep raciej kolejny hipermarket z jedzeniem:(
ostatnio w czerwcu jak bylam na swojej obronie na SGH to wybralam sie do ikei i dorwalam taki fajowy dywanik nzielony z mrowkami do pokoi dla Igorka:)
sliczny :) juz sobie uparzylam lustro do nowej lazienki i troche innych drobiazgow ale trzeba bedze jechac az do poznania:((

od kilku godzin mój synalek posiada wózek chicco 6 wd granatowo -beżowy, jakoś udało mi sie naciągnąć męża choć cały czas twierdził, że rozmowy o wózku zaczniemy w grudniu, widać coś mu sie odmieniło ;D

Witam wszystkie mamunie :) Wreszcie i ja zdecydowałam się na konkretny wózek bo mąż za moje marudzenie dostawał już świra hehe ;) Wybrałam dla naszej Olci wózek deltim voyager 005 i myślę że jest to pełna rewelacja za rozsądne pieniądze. Jest to typowa spacerówka z opcją przystosowaną dla noworodków. Super nosidełko z budką, przekładana rączka i inne bajerki - pełna rewelacja. Sprawdził się już u mojej przyjaciółki podobny model tej firmy więc chyba jest godny polecenia :) Pozdrowionka dla wszystkich mamuś i ich brzucholków;)

Agnieszka dobry wybor ,my rowniez mamy ten wozek po starszym synie ,jedyny mankament tego wozka to waga jest strasznie ciezki pozniej jak dziecko rosnie .
Ale ogolnie jest fajny ,polecam bo naprawde za te pieniadze warto.

Bata, dobry wybór ;) ;D Piszę tak, bo ja już dawno zdecydowałam się na ten wózeczek, o czym pisałam na wątku wyprawka dla bejbusia. Tylko ja chcę kolor oliwkowy. Jak wózeczek prezentuje się w rzeczywistości? tzn. w domu? Mam nadzieję, że będziemy z niego zadowolone :) :) :) Pozdrawiam!!!

wózek jest świetny, kusi mnie by wypróbować go w plenerze, tylko co zrobię jak ktoś zajrzy do środka a tam pusto ;D, ale po domku dobrze się nim jeździ :laugh:

reklama
bata, hehe, to rzeczywiście byłby szok dla zagladającego do wózka ;D ;D ;D może włóż tam jakiegoś misia albo lalkę? ;) ;D ;D ;D Pozdrawiam!!

Do góry