reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek !!!!

Sylwia, Bartek niegrzeczny ale kazalam mu słuchać mamy i czekać conajmniej do Nowego Roku ;) Mój gin mówi, że się zawzięłam i jeszcze przenoszę tę ciążę ;) ;D ;D Zobaczymy :) A jak Ty się trzymasz?

Jaszczurka, a jaki masz kolorek wózka? Wózeczek fajny :)

reklama
U nas dobrze, jak zwykle. Jutro idziemy się skontrolować. Mały pcha się jak szalony. Siedzieć nie można dłużej niż 15-20min. Ale co tam, tyle wytrzymałam, to jeszcze trochę dam radę.
Pozdrowionka

Sylwia, teraz to już z gorki :) Ja trzymam się myśli, że jakby się coś działo to maluszek jest już duży, bezpieczny i poradzi sobie i chyba dlatego jeszcze jesteśmy 2w1- wyspokojniałam to i skurcze rzadsze :) Pozdrawiam!!

Dwufunkcyjny,że nie tylko głęboki, ale że można z niego właśnie spacerówkę zrobić. Ale widzę, że można :) My jeszcze nie wiemy jaki wózek, musimy dostać kasę za urodzenie dzidzi, żeby kupić wózek :( ale jakoś to będzie!

Izabelka, będzie jakoś, miejmy nadzieję, że becikowe dojdzie do skutku. A mój wózek chyba w takim razie też jest dwufunkcyjny, bo jest i głęboki, a po zdjęciu gondolki i przełożeniu budki + dołączeniu odpowiedniego pokrowca i rączki jest spacerowka, co widać na zdjęciach, które wkleiłam wcześniej. Buziaki!!!

Jestem nowa ale bardz duzo i fajnych no i oraz ważnych rzeczy moge sie u Was dowiedzieć. Co do wózka to mam bardzo ciezką gądole byłam zmuszona wozić w tym wózku dziecko poniewarz moja córcia urodziła się w styczniu, ale ja zdecydowałam że jak tylko mała bedzie sama siedziała to kupujemy spacerówke która obowiązkowo musi mieć przekładana raczke, pasy bezpieczeństwa i oparcie tzrzy stropniowe. Mysle że to wszystko chyba że ktoś jeszcze mi podpowie co powinien mieć dobry i bezpieczny wózek. No i oczywiscie nie może być ciężki bo jestem dość drobna osobą i tak do 10 kg lub nawet lrzejszy.
pozdrawiam :D

Załączniki

• Zdjęcie(46).jpg
    Zdjęcie(46).jpg
    97 KB · Wyświetleń: 167
reklama
palina, ja też szukam takiego wózka:) Mam chicco 6wd tech, z którego jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że Bartoszek pojeździ w nim 3 lata, bo teraz jest wersja z gondolą a potem solidna spacerówka. Problem tylko w tym, że dla mnie choć jest stosunkowo lekkim wózkiem (niecałe 11 kg) to i tak jest za ciężki: mieszkam na 4 piętrze bez windy a jestm po dwóch operacjach kręgosłupa- sama nie mam szans go znieść. Tak więc na wspólne wyjścia mały pozostanie w chicco a jak sama z nim będę wychodzić to będzie w spacerówce, rozglądam się już za nimi i są takie, które ważą nawet tylko 5-6kg!! :) i to solidne i mocne. Dla mnie ważne jeszcze, żeby spacerówka miała pałąk (wiele nie ma), żeby mały mi się nie zsunął z wózka- wiem, że mimo pasów niektórym maluszkom udaje się tak robić.
Pozdrawiam!!!

reklama
Do góry