reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózek !!!!

No Puma widze że ten sam wózeczek wam przypadł do gustu co nam!! Oglądałam je w mama i ja ale powiem Ci że znalazłam sklep
w w-wie i maja taniej o 200-300 zł niż u nas w Gdańsku, płacą za kuriera i mozesz zapłacić za wózek przy odbiorze
dzwoniłam do Warszawy i rozmawiałam z babką umowiłam sie na grudzien na zakup mutsy-ego!! :)

reklama
Hej Karolla :):) Co ja bym bez Ciebie zrobiła,zawsze jakies dobre wieści przynosisz a ja się własnie strasznie zdołowałam bo czytam o wczesniaczkach :( Napisz gdzie ten sklep, w końcu 300 zł to prawie fotelik :) Którego Mutsy'ego chcesz Urbanrider?? Nooo Karolla spotkanie będzie nieuniknione, liczysz juz dni do wizyty ??:)
Pozdrowionka serdeczne

Karolla kupujecie od razu gondolke i spacerówke?? Bo ja chcę najpierw gondolke a potem spacerówke w innym kolorze, bo podobno tak można.
Pozdroofki :)

Puma my kupujemy od razu komplet spacerówkę i gondolę i fotelik maxi cosi bo pasuje do tego wózka!! W tym sklepie w w-wie maxi cosi kosztuje 499zł
a u nas 550zł :(
Sprzedawce znalazłam na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64615934
to jest normalny sklep z wózkami, pytałam o foteliki saqmochodowe i tez mają
ja chce wózek Joey - taki srebrno-czarny w mama i ja kosztuje 2990 a u nich 2600zł wiec prawie 400zł taniej!!

Karolla, kupiliśmy a własciwie moja mama kupiła Mytsy'ego w Niemczech za niecałe 2000 tyś, może jak masz możliwość to gdzies tam się rozejrzyjcie, jest to cholernie duża różnica a jeszcze do tego kupiła fotelik MAxi Cosi i dostała jeszcze jakiś upust.
Pozdrawiam serdecznie i uściski dla brzusia :):):)

kurcze dzięki Puma za info!!
Mam rodzinę w Niemczech wiec moze ktoś mi kupi wózeczke za tą cene!!
Patrzyłam na niemieckim ebay-u ale też sobie drogą liczą wiec myślałam ze nie ma różnicy w cenie!!
A ten wózeczek był kupowany w normalnym sklepie ???
Pozdrowionka!!

my wczoraj w ramach czekawosci zaczelismy czytac o wozkach... i co?
latwiej jest wybrac samochod:) tatus powiedzial ze on tyle bajerow w samochodzie nie ma :)

juz powiem ze sama nie wiem co bedze z tym wozkiem wiem jedno ma byc lekki:) i funkcjonalny

Karolla , mama kupiła go w normalnym sklepie z wózkami,cały wózek tj. gondolka ze spacerówką kosztował 510 euro po 10% upuście,z racji tego,że płacone było gotówką i mama brała cały komplet.W sumie z fotelikiem maxi cosi wyszło coś ok 2200 a u nas ok 3000 więc ogromna różnica. Wózeczek jest super,stoi i cieszy oko,wydaje mi się ,że w użytkowaniu też będzie wygodny :) Jeździłam nim dzisiaj po ogrodzie rodziców i naprawdę jest fajny,stabilny i wszystko się szybciutko i ładnie składa.
Aniołekk myśmy mieli podobny problem, czasami po prostu totalna depresja tyle tego jest,że naprawdę trudno wybrać :)Co do lekkości wózka to wszystki na pompowanych,dużych kołach są ciężkie ale niektóre są tak pomyślane, że jak je złożysz to możesz taki złożony wciągnąć za sobą po schodach i faktycznie nieźle to wychodzi. Mieszkam na 3 piętrze więc zależało mi na tym,żeby jakoś dotrzeć na górę i nie paść z wyczerpania :)
Owocnego szukania i pozdrowionka :):):)

reklama
Super Puma że jesteś zadowolona z wózeczka !!
No to ja bede próbować przez rodzinkę w Niemczech sie czegoś dowiedziec ;)
Buziaki!!!

Do góry