reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ale zobaczcie... Sobie ludzie kupuja jak najbezpieczniejsze auta (w miare możliwosci finansowych oczywiscie), zmieniaja klocki hamulcowe, opony, a na fotelik dla dziecka mam żałowac pare zł więcej?? Człowiekowi super auto tez nie pomoze jesli porzadnie przywali w cos. Nie jestesmy niezniszczalni, ale jesli maxi-cosi jest w czołowce bezpieczenstwa, to sie ciesze że własnie w takim bedzie jezdzic moje dziecko.

witam

ja tez jestem na etapie szukania wózka a w sumie to juz sie chyba zdecydowałam i chyba żadna z Was tego wózeczka nie brała pod uwagę, pewnie dlatego ze nie jest na pompowanych kołach. jest to chicco trio enjoy evolution. koła ma dosc małe ale nie przez przesady, moja spacerówka w wózku dla synka miała duzo mniejsze kółka i bardzo sobie ja chwaliłam. dla mnie najważniejszym kryterium była waga spacerówki, bo gondolkę uzywa sie 6 miesięcy (licząc od listopada) a spacerókę nawet 3 lata. wiec najwazniejsza jest dla mnie spacerówka, z tego co udało mi sie ustalic te spacerówki są kupowane nawet jako drugi wózek po gondoli bo są bardzo lekkie (7,5) i funkcjonalne. gondolka jest ok, dosć długa 82cm ale wąska, ale na pół roku na pewno starczy. tak naprawde to i tak z maleństwem nie wychodzi sie na trzaskający mróz. kółka to jedyny jak dla mnie minus tego wózka, ale mam dookoła same nowe chodniki, po lasach nie chodze, wiec mysle ze damy rade. wczesniej z synkiem maiłam wózek trzyfunkcyjny, taki ze wkłada sie gondolke do spacerówki, z tych tanszych wózków i niestety ja go bardzo nielubiłąm, był cięzki, nie miał skrętnych kół, trudno sie nim manewrowało, ale znam osoby które sobie takie wózki chwalą. ja moj stary wózek oddałam i teraz kupuje nowy, wczesniej nie było nas stac zeby kupic to co nam sie podoba teraz jest inaczej, z resztą róznica wieku miedzy dziećmi bedzie 5,5 roku wiec wszystko teraz jest ładniejsze, nowoczesniejsze i znowu sie chce wybierac. najważniejsze to zdecydowac co jest dla kogo ważne w wózeczku i znaleźć taki na miarę swoich potrzeb.

pozdrawiam wszystkie listopadowe mamusie
gosia

Wczoraj przed 14:00 dostałam ten wyczekiwany przeze mnie wózek :-D:cool2:
Ogólne wrażenia : super, bardzo łatwo się prowadzi, ślicznie wygląda.
Nawet P stwierdził, że extra się nim jeździ i jeździł sobie po mieszkaniu chyba z pół godziny...:sorry2:
A oto fotki, kolor Raspberry(tyle fotek się narobiłam, że już zamieszcze wszystkie, a co :-);-)):
Ze śpiworkiem w środku : DSC09576.jpg
DSC09580.jpg
budka całkiem rozłożona DSC09578.jpg
z wkładką dla niemowlaka DSC09584.jpg
gondola DSC09581.jpg DSC09582.jpg DSC09583.jpg
No, to czekam na opinie... :cool2:

Wczoraj przed 14:00 dostałam ten wyczekiwany przeze mnie wózek :-D:cool2:
Ogólne wrażenia : super, bardzo łatwo się prowadzi, ślicznie wygląda.
Nawet P stwierdził, że extra się nim jeździ i jeździł sobie po mieszkaniu chyba z pół godziny...:sorry2:
A oto fotki, kolor Raspberry(tyle fotek się narobiłam, że już zamieszcze wszystkie, a co :-);-)):
Ze śpiworkiem w środku :Zobacz załącznik 154345
Zobacz załącznik 154347
budka całkiem rozłożona Zobacz załącznik 154346
z wkładką dla niemowlaka Zobacz załącznik 154348
gondola Zobacz załącznik 154349 Zobacz załącznik 154350 Zobacz załącznik 154351
No, to czekam na opinie... :cool2:

super sie prezentuje:-)i taka duza budka w spacerowce:-)a to nowy czy uzywany wozek?

reklama
witam

ja tez jestem na etapie szukania wózka a w sumie to juz sie chyba zdecydowałam i chyba żadna z Was tego wózeczka nie brała pod uwagę, pewnie dlatego ze nie jest na pompowanych kołach. jest to chicco trio enjoy evolution.
ja brałam ten wózek pod uwagę, ale właśnie te kółka mnie zniechęciły, dlatego, że mieszkam na starym osiedlu, gdzie są masakryczne chodniki :( czasem muszę przejść przez teren bez chodnika :-( więc niestety z wózka zrezygnowałam!

Marta_szc wózek bardzo fajny! podoba mi się kolor!

Do góry