Jak nie idealny jak idealny hehehe Oczywiscie to jest tylko moje zdanie hehe
hehe..no dla mnie w sumie tez buzz to ideal:-)
Marta ja nie bede ogladac tego filmu bo ja nie moge patrzec na takie straszne rzeczy:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie idealny jak idealny hehehe Oczywiscie to jest tylko moje zdanie hehe
Kevinka, ...
A co do bezpieczeństwa na drogach to obejrzyjcie ..).
A skąd wiecie jakie są wyniki tych testów? Macie może jakieś namiary a propos Tako Jumper X?
Wczoraj przed 14:00 dostałam ten wyczekiwany przeze mnie wózek
Ogólne wrażenia : super, bardzo łatwo się prowadzi, ślicznie wygląda.
Nawet P stwierdził, że extra się nim jeździ i jeździł sobie po mieszkaniu chyba z pół godziny...
A oto fotki, kolor Raspberry(tyle fotek się narobiłam, że już zamieszcze wszystkie, a co :-);-)):
Ze śpiworkiem w środku :Zobacz załącznik 154345
Zobacz załącznik 154347
budka całkiem rozłożona Zobacz załącznik 154346
z wkładką dla niemowlaka Zobacz załącznik 154348
gondola Zobacz załącznik 154349 Zobacz załącznik 154350 Zobacz załącznik 154351
No, to czekam na opinie...
ja brałam ten wózek pod uwagę, ale właśnie te kółka mnie zniechęciły, dlatego, że mieszkam na starym osiedlu, gdzie są masakryczne chodniki czasem muszę przejść przez teren bez chodnika :-( więc niestety z wózka zrezygnowałam!witam
ja tez jestem na etapie szukania wózka a w sumie to juz sie chyba zdecydowałam i chyba żadna z Was tego wózeczka nie brała pod uwagę, pewnie dlatego ze nie jest na pompowanych kołach. jest to chicco trio enjoy evolution.