reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Jak wcześniej pisałam kupiliśmy w hurtowni juz jakiś czas temu wózek X-LANDER XA 2008 ZIELONY (głęboko-spacerowy) za 1199 zł.

A teraz dokupiłam na Allegro używany fotelik Maxi-Cosi Cabrio-Fix za 250 zł.

Odbiór osobisty, bo akurat mąż jest w Wawie w delegacji.

Cieszę się bo wyszło na to, że cały wózek X Lander XA (3w1) wyniósł nas tylko 1450 zł !!!!:tak::biggrin2::-D

Oto fotka fotelika (gratis babka dołączyła pałąk z wiszącymi zabawkami) :biggrin2:

reklama
Też poluję na allegro na fotelik Cabrio :cool2: Za 250zł to dobrze udało ci się trafić, wczoraj jak oglądałam to tak za 300 albo i 350 wzwyż były...Ale w końcu mi się uda :-)

Obserwowałam aukcje gdzie nie było opcji "KUP TERAZ" , ale na tych aukcjach zawsze na ostatnią chwilę ludzie strasznie przepłacali moim zdaniem za używane foteliki. Tak jak mówisz 300 zł albo i więcej.

Dlatego znalazłam fotelik z opcją KUP TERAZ i odrazu postanowiłam kupić za te 250 zł, bo to chyba i tak niewiele, a tak jak mówię przy licytowaniu ludzie naprawde przesadzają.

Hejka , ja też myślałam o tym x-landzerze :), ale wczoraj jednak postanowiliśmy kupić PegPerego Pliko P3 (gondola+spacerówka+fotelik) z uwagi na wagę. Wózek+spacerówka waży 8 kg, a że ja będę musiała go wnosić bo mieszkam w bloku bez windy to dla mnie duży plus. Cy któraś z was również wybrała ten wózek?

Hejka , ja też myślałam o tym x-landzerze :), ale wczoraj jednak postanowiliśmy kupić PegPerego Pliko P3 (gondola+spacerówka+fotelik) z uwagi na wagę. Wózek+spacerówka waży 8 kg, a że ja będę musiała go wnosić bo mieszkam w bloku bez windy to dla mnie duży plus. Cy któraś z was również wybrała ten wózek?

ja tylko slyszalam ze to super wozki:)

Ja Peg Perego lub Maclarena kupię pewno jak synek bedzie starszy i bedzie wolał biegać. Dla malucha, który na spacerach jest tylko lub bardzo dużo w wózku wolę model z wiekszymi kołami i przednimi skretnymi - jest ogromna róznica w wygodzie prowadzenia. Też mieszkam na 4 piętrze bez windy ale nie mam zamiaru dźwigac wózka :dry:

Ja Peg Perego lub Maclarena kupię pewno jak synek bedzie starszy i bedzie wolał biegać. Dla malucha, który na spacerach jest tylko lub bardzo dużo w wózku wolę model z wiekszymi kołami i przednimi skretnymi - jest ogromna róznica w wygodzie prowadzenia. Też mieszkam na 4 piętrze bez windy ale nie mam zamiaru dźwigac wózka :dry:
Ja niestety będę musiała go targać na górę :((( Właśnie trochę się obawiam tych małych kół bo tylko średnicy mają 17 cm, ale mam nadzieję, że damy radę :) Gondolka pełni też funkcję kosza bo ma takie podnóżki, no mnie generalnie się podoba i nie chciałabym już zmieniać zdania. Te inne wózki za ciężkie są dla mnie, na pewno wygodniejsze w zimę w prowadzeniu ale boję się, że nie dam rady ich wciągać i non stop będe się denerwować. A najchętniej skorzystałabym z jakiejś wypożyczalni i spróbowała i takiego i takiego, wtedy najlepszą decyzję można by podjąć! Szkoda, że nie ma takich wypożyczalni wózków.

reklama
Ale jak sie nie sprawdzi to zawsze mozna sprzedać i kupic nowy - nie ma wózków idealnych i kazdemu pasuje cos innego. kto wie, może okaze się dla ciebie idealny :-)

Do góry