reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
ale masz pięknie urządzony pokój dla dzieciaczka:) ja witałam się już na forum ale na wątku wagowym a czytam was regularnie od jakiegoś miesiąca też ma termin na listopad i te jestem buzzo maniaczką:) pozdrawiam
ooo widze ze i do nas trafilas:-)fajnie:-)Aga kupilas w koncu tego buzza??
niestety ... adnotacja nas samym zdjęciem jest jednoznaczna :wściekła/y: napisali że "wózek sprzedany".. aukcja miała skończyć się jutro dopiero...

Iza niestety okazje szybko ida..wozio na zdjeicu wygladal super..nawet napisy mial nie pozdzierane..ale nie smutaj sie jeszcze masz czas i trafisz cos:-)

Iza nie denerwuj sie... bede obserwowac allegro dla Ciebie i dam znac jak tylko cos zobacze :-D :-)

eh, ja siedzę na allegro cały czas i skanuję, skanuję..... nawet przez chwilę mi przeszło przez myśl, żeby odwołać wizytę u gina.. ale zabiorę ze sobą laptopa i internet i po drodze będę sprawdzać...
strasznie się napaliłam, a to takie miłe uczucie po ostatnich dołach :-D

eh, ja siedzę na allegro cały czas i skanuję, skanuję..... nawet przez chwilę mi przeszło przez myśl, żeby odwołać wizytę u gina.. ale zabiorę ze sobą laptopa i internet i po drodze będę sprawdzać...
strasznie się napaliłam, a to takie miłe uczucie po ostatnich dołach :-D

ajjj znam to uczucie :-D ja juz wszystko mam i teraz sie nudze... :dry: i zastanawiam co by jeszcze dokupic hehe

niestety ... adnotacja nas samym zdjęciem jest jednoznaczna :wściekła/y: napisali że "wózek sprzedany".. aukcja miała skończyć się jutro dopiero...
oj nie zauważyłam tego....:zawstydzona/y:
ale mam nadzieję że jeszcze jeden się pojawi....:tak:
i że będziesz mogła sobie go kupić....
nie pozostaje nic innego tylko trzymać kciuki i obserwować aukcje;-)

reklama
oj nie zauważyłam tego....:zawstydzona/y:
ale mam nadzieję że jeszcze jeden się pojawi....:tak:
i że będziesz mogła sobie go kupić....
nie pozostaje nic innego tylko trzymać kciuki i obserwować aukcje;-)

i być czujnym.. jest wystawiony kolorek capri... no w sumie też unisex, więc może być:tak: tylko że zauważyłam że zdjęcie gondoli jest takie samo jak było zamieszczone w innej aukcji... a dokładnie TO SAMO. Sprzedawca poproszony o przesłanie większej ilości zdjęć, napisał że w tej chwili nie może...:eek: Pomyśleć, że mam męża z internetu, a z wózkiem z internetu taki problem :-D

Do góry