reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Iza wklejam zdjecia buzza :) Przekonalam meza i grzecznie zniosl wozeczek :) Porobilam zdjecia, przepraszam za swiatlo ale robione wieczorem, ale przynajmniej mniej wiecej zobaczysz jak wyglada dokladnie.

Buzz ma 3 pozycje w spacerowce, siedzaca, polsiedzaca i lezaca, na zdjeciach ta pol siedzaca i lezaca duzo sie nie roznia ale w rzeczywistosci jest duza roznica :tak:

mam nadzieje ze kolorek ci sie spodoba :-)

wklejam Ci tez zdjecie z fotelikiem maxi cossi kolor ice blue reflective... chyba tak sie nazywa hehe ;-)

Załączniki

• DSC02243.JPG
    DSC02243.JPG
    61,2 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC02255.JPG
    DSC02255.JPG
    60 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC02245.JPG
    DSC02245.JPG
    58,6 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC02251.JPG
    DSC02251.JPG
    58,5 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC02254.JPG
    DSC02254.JPG
    59 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Iza wklejam zdjecia buzza :) Przekonalam meza i grzecznie zniosl wozeczek :) Porobilam zdjecia, przepraszam za swiatlo ale robione wieczorem, ale przynajmniej mniej wiecej zobaczysz jak wyglada dokladnie.

Buzz ma 3 pozycje w spacerowce, siedzaca, polsiedzaca i lezaca, na zdjeciach ta pol siedzaca i lezaca duzo sie nie roznia ale w rzeczywistosci jest duza roznica :tak:

mam nadzieje ze kolorek ci sie spodoba :-)

wklejam Ci tez zdjecie z fotelikiem maxi cossi kolor ice blue reflective... chyba tak sie nazywa hehe ;-)

:growl::sad::sad: buuu.... wykupił mi ktoś, cholera, jak sie znów pojawi, to nie będę się już czaić :wściekła/y: jest na prawdę super !!!!
dzięki Klaudzia!!

zestaw byl niepełny, ale dla mnie zadowalający...
QUINNY BUZZ 3+ gondola kolor SULPHUR-SUPER STAN!!! (753526960) - Aukcje internetowe Allegro
ne wiem za ile poszedł, bo poszedl poza allegro... wystawiony był do licytacji za minimum 999, w opcji kup teraz za 1200. Trzeba bylo kupić teraz :wściekła/y:
ale z tego co ja widze nikt go nie kupił... może napisz do sprzedającego czy wystawi Ci go na 1 dzień i już....:tak:
bo nnp napiszesz że przeoczyłaś aukcję albo coś....

iza wklejam zdjecia buzza :) przekonalam meza i grzecznie zniosl wozeczek :) porobilam zdjecia, przepraszam za swiatlo ale robione wieczorem, ale przynajmniej mniej wiecej zobaczysz jak wyglada dokladnie.

Mam nadzieje ze kolorek ci sie spodoba :-)

wklejam ci tez zdjecie z fotelikiem maxi cossi kolor ice blue reflective... Chyba tak sie nazywa hehe ;-)
ale masz pięknie urządzony pokój dla dzieciaczka:) ja witałam się już na forum ale na wątku wagowym a czytam was regularnie od jakiegoś miesiąca też ma termin na listopad i te jestem buzzo maniaczką:) pozdrawiam

ale z tego co ja widze nikt go nie kupił... może napisz do sprzedającego czy wystawi Ci go na 1 dzień i już....:tak:
bo nnp napiszesz że przeoczyłaś aukcję albo coś....

niestety ... adnotacja nas samym zdjęciem jest jednoznaczna :wściekła/y: napisali że "wózek sprzedany".. aukcja miała skończyć się jutro dopiero...

zestaw byl niepełny, ale dla mnie zadowalający...
QUINNY BUZZ 3+ gondola kolor SULPHUR-SUPER STAN!!! (753526960) - Aukcje internetowe Allegro
ne wiem za ile poszedł, bo poszedl poza allegro... wystawiony był do licytacji za minimum 999, w opcji kup teraz za 1200. Trzeba bylo kupić teraz :wściekła/y:

Ajjj szkoda :-( Faktycznie warto bylo bo wozio wygladal jak nie naruszony przynajmniej na zdjeciach :tak: ale jeszcze sie trafi okazja napewno. przynajmniej wiesz ze nastepnym razem trzeba brac i juz :tak:;-) a moze jeszcze lepsza cena sie trafi :-)

ale masz pięknie urządzony pokój dla dzieciaczka:) ja witałam się już na forum ale na wątku wagowym a czytam was regularnie od jakiegoś miesiąca też ma termin na listopad i te jestem buzzo maniaczką:) pozdrawiam

Aga dziekuje, widzialam ze witalas sie na watku, ja dzis tylko przelotem na bb wiec nie zdazylam sie przywitac :) Mam nadzieje ze czesciej bedziesz nas tu odwiedzac a na watku kacik naszych szczesc itd znajdziesz wiecej zdjec z mojego pokoiku i dziewczyn. Naprawde sliczne pomysly maja :tak: no i pochwal sie jak ida Twoje przygotowania.
A na buzza polujesz czy jakis inny wozio??? a buzzo maniaczek mamy tu juz dosc sporo :tak::-D

reklama
Do góry