reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

ja chciałam RACOON:) BARDZO MI SIĘ TEŻ PODOBA KOLOR STRAWBERRY ale dla chłopca coś nie bardzo mi pasuje jak by miał jeszcze dodatki jakieś ale cały czerwony to nie za bardzo:( a racoon jest taki uniwersalny no i brudził się tak nie będzie przynajmniej mam taką nadzieję:)

reklama
właśnie wczoraj wieczorem buzza zamówiłam:) takiego jak chciałam i teraz nie mogę się doczekać aż go przyślą:) postawię go sobie koło łóżka i będe oglądać:) Myślę że będę to do was często zaglądać bo na L4 to mi się strasznie nudzi. Gosia ja widzę że ty już masz swój wozio i strasznie ci zazdroszczę.Wogóle dziewczyny to wy strasznie dużo już rzeczy macie dla swoich szczęść:) ja się dopiero rozkręcam tylko0 że już funduszy brak:( pozdrawiam

pochwal sie zdjeciami wozia... :-) kupowalas nowy czy uzywany?

Iza ja mam taki kolorek:-)super jest i jest i dla chlopca i dla dziewczynki:-)ale obserwowwalam kiedys ta wlasnie aukcje i ten sprzedawca mial tylko spacerowke do sprzedania....a mozesz dac linka do aukcji z ktorej sciagnal zdjecie gondoli...i faktycznie 900zl za ten zestaw to nie duzo i zostanie ci jeszcze na fotelik:-)

dziwne ze znowu jest taka sama aukcja w takim razie :confused2::confused2:

no właśnie, też czytałam te opini... nie pojadę oglądać bo to w Bydgoszczy :no: nie dam rady, za daleko.
Za duże ryzyko..
nie jest ze mną tak źle, skoro mimo zaślepienia buzzem jeszcze dotrzegam zagrożenia :-D

no to tyle dobrze hehe. zrob jak uwazasz ale ja chyba bym sie wstrzymala z tym sprzedawca... jakos tak wszystko do siebie nie pasuje... jakby wozeczek byl naprawde w takim stanie jak to opisuja to raczej nie wystawilby go koles az tak tanio... tymbradziej ze buzzy teraz duzo ludzi chce i wiedza ile sa warte.... nie wiem sama, nie chce zle doradzic...

ja chciałam RACOON:) BARDZO MI SIĘ TEŻ PODOBA KOLOR STRAWBERRY ale dla chłopca coś nie bardzo mi pasuje jak by miał jeszcze dodatki jakieś ale cały czerwony to nie za bardzo:( a racoon jest taki uniwersalny no i brudził się tak nie będzie przynajmniej mam taką nadzieję:)

ja widzialam ten czerwony i mysle ze jest idealny dla chlopca. Racoon napewno bedzie praktyczny :) i napewno unikalny... nie widzialam go wsumie na zywo jeszcze :-)

Ja właśnie tylko ten kolor widziałam w sklepie:) no i jeszcze czarny bo kobietę zaczepiłam w sklepie i popytałam o sprawowanie:) jak do mnie dotrze to się pochwalę:) tylko nie wiem czy będę umiała zdjęcia wstawić:) ja nowy kupiłam. a kupujecie kółko terenowe do wózka?? ta babeczka co z nią rozmawiałam mówiła że problem miała tylko na kamieniach a tak poza tym to ok.

Ja właśnie tylko ten kolor widziałam w sklepie:) no i jeszcze czarny bo kobietę zaczepiłam w sklepie i popytałam o sprawowanie:) jak do mnie dotrze to się pochwalę:) tylko nie wiem czy będę umiała zdjęcia wstawić:) ja nowy kupiłam. a kupujecie kółko terenowe do wózka?? ta babeczka co z nią rozmawiałam mówiła że problem miała tylko na kamieniach a tak poza tym to ok.

jak juz dojdzie i zrobisz fotki to napewno cie nakierujemy jak to zrobic :tak:
ja terenowego koleczka nie kupuje... u mnie drogi sa prawie idealne a wozio testowalam na kamyczkach u mnie w ogrodzie i poradzil sobie wmiare wiec nie widze potrzeby... ale mieszkajac w polsce napewno bym sie zastanawiala nad kupnem... szczegolnie ze idzie zima i snieg, tutaj prawie wogole nie pada..

ja widzialam ten czerwony i mysle ze jest idealny dla chlopca. Racoon napewno bedzie praktyczny :) i napewno unikalny... nie widzialam go wsumie na zywo jeszcze :-)

mnie też się bardzo podoba ten strawberry.. gdybym tylko wiedziała, że będzie chłopak, to kupiłabym właśnie ten kolor... a racoon to taki granatowy?

właśnie wczoraj wieczorem buzza zamówiłam:) takiego jak chciałam i teraz nie mogę się doczekać aż go przyślą:) postawię go sobie koło łóżka i będe oglądać:) Myślę że będę to do was często zaglądać bo na L4 to mi się strasznie nudzi. Gosia ja widzę że ty już masz swój wozio i strasznie ci zazdroszczę.Wogóle dziewczyny to wy strasznie dużo już rzeczy macie dla swoich szczęść:) ja się dopiero rozkręcam tylko0 że już funduszy brak:( pozdrawiam
tak mam i codziennei go ogladam:-)a Ty caly zestaw kupilas tj kiedys pisalas??ja tez prawie nic nie mam z wyprawki..wozio,fotelik samochodowy,lozeczko z materacem i troche ciuszkow..zero butelek i akcesorii..ale mam nadzieje ze zdaze:-)
hmmm... cena naprawde zajeb.... jak za caly zestaw :szok:
ale zerkajac na 5 negatywnych komentarzy a to 2 z nich

"Przed licytacją upewniłam się,że chodzi o komplet razem z fotelikiem,odpowiedź,"tak komplet". Po wygranej aukcji poprosiłam o odbiór osobisty,nie wyrażono zgody.Wózek dotarł po tygodniu bez fotelika,cuchnący papierosami,brak kontaktu."

"MEGA NEGATYW!!!!! To oszustka, ciuchy są brudne, cuchnące i zniszczone, ja w to dziecka nie ubiorę. Myłam trzy razy ręce. Zestaw miał zawierać ok 50 szt.(w opisie aukcji: nowe większość z metkami he he dobre) było 15 szmat. Mam nauczkę! "

Troche mnie zniechecaja.... i balabym sie IZA ze Ciebie tez oszuka... oczywiscie nie musi tak byc, ale roznie bywa.... zapytaj czy mozesz zobaczyc wozek przed zakupem...
Dobrze ze Klaudia wkleilas te komentarze...ja jak ktos ma negatywy nie kupuje...
strasznie tani ten buzz wydaje mi się że się opłaca:) zawsze możesz zamówić za pobraniem (a potem z kurierem protokół spisać wrazie czego a facet ma napisane że jest super sprzedawcą więc nie powinno być problemu) albo odbiór osobisty
wlasnie gdzie kupilas??nowka chyba tak??
pochwal sie zdjeciami wozia... :-) kupowalas nowy czy uzywany?

dziwne ze znowu jest taka sama aukcja w takim razie :confused2::confused2:
no to tyle dobrze hehe. zrob jak uwazasz ale ja chyba bym sie wstrzymala z tym sprzedawca... jakos tak wszystko do siebie nie pasuje... jakby wozeczek byl naprawde w takim stanie jak to opisuja to raczej nie wystawilby go koles az tak tanio... tymbradziej ze buzzy teraz duzo ludzi chce i wiedza ile sa warte.... nie wiem sama, nie chce zle doradzic...

Klaudia ta aukcja jest po raz kolejny..bo ja od dluzszego czasu patzre za buzzami i chyba z 4razy juz byl ten wozke wystawiony!!

Ostatnia edycja:
mnie też się bardzo podoba ten strawberry.. gdybym tylko wiedziała, że będzie chłopak, to kupiłabym właśnie ten kolor... a racoon to taki granatowy?

Iza ale dla dziewczynki tez ten strawberry pasuje idealnie :-)

a racoon to taki
raccoon.jpg

zamówiłam wczoraj wieczorem:) gondolę+2 siedziska tylko że z różnych sklepów:) Racoon to jest taki czekoladowy z morskimi wstawkami. a kupiłam nowy bo gwarancji jest 2 lata w razie czego(odpukać:))!!!!
a ty Gosia zamówiłaś to kółko??

reklama
zamówiłam wczoraj wieczorem:) gondolę+2 siedziska tylko że z różnych sklepów:) Racoon to jest taki czekoladowy z morskimi wstawkami. a kupiłam nowy bo gwarancji jest 2 lata w razie czego(odpukać:))!!!!
a ty Gosia zamówiłaś to kółko??

nie nie zamowilam tego kola terenowego i narazie chyba nie bede..nie wiadomo jaka zima bedzie a poza tym dziewczyny z buzzowego watku napisaly ze to co ja myslalam ze to terenowe to sie okazalo zwykle kolo!!

Do góry