reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

i być czujnym.. jest wystawiony kolorek capri... no w sumie też unisex, więc może być:tak: tylko że zauważyłam że zdjęcie gondoli jest takie samo jak było zamieszczone w innej aukcji... a dokładnie TO SAMO. Sprzedawca poproszony o przesłanie większej ilości zdjęć, napisał że w tej chwili nie może...:eek: Pomyśleć, że mam męża z internetu, a z wózkiem z internetu taki problem :-D
a to dziwne... moze mu sie nie chcialo robic zdjec i uzyl zdjecia z innych aukcji :dry::confused2:

A CAPRI tez jest sliczny :)

reklama
a to dziwne... moze mu sie nie chcialo robic zdjec i uzyl zdjecia z innych aukcji :dry::confused2:

A CAPRI tez jest sliczny :)

wiesz... ale wcześniej miał wystawioną samą spacerówkę, tę gondolką dodał tak w trakcie licytacji. No jakieś podejrzane, trochę się boję kupić.. żeby mi później jakichś śmieci nie przysłał... Cena jest bardzo dobra, chyba aż za dobra... :no:

QUINNY BUZZ 3 SUPER STAN GRATISY (757174953) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo łątwo się też dogadałam z wystawcą mailowo... wystarczy moje jedno tak... hmmm...

Iza ja mam taki kolorek:-)super jest i jest i dla chlopca i dla dziewczynki:-)ale obserwowwalam kiedys ta wlasnie aukcje i ten sprzedawca mial tylko spacerowke do sprzedania....a mozesz dac linka do aukcji z ktorej sciagnal zdjecie gondoli...i faktycznie 900zl za ten zestaw to nie duzo i zostanie ci jeszcze na fotelik:-)

właśnie wczoraj wieczorem buzza zamówiłam:) takiego jak chciałam i teraz nie mogę się doczekać aż go przyślą:) postawię go sobie koło łóżka i będe oglądać:) Myślę że będę to do was często zaglądać bo na L4 to mi się strasznie nudzi. Gosia ja widzę że ty już masz swój wozio i strasznie ci zazdroszczę.Wogóle dziewczyny to wy strasznie dużo już rzeczy macie dla swoich szczęść:) ja się dopiero rozkręcam tylko0 że już funduszy brak:( pozdrawiam

QUINNY BUZZ 3 SUPER STAN GRATISY (757174953) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo łątwo się też dogadałam z wystawcą mailowo... wystarczy moje jedno tak... hmmm...

hmmm... cena naprawde zajeb.... jak za caly zestaw :szok:
ale zerkajac na 5 negatywnych komentarzy a to 2 z nich

"Przed licytacją upewniłam się,że chodzi o komplet razem z fotelikiem,odpowiedź,"tak komplet". Po wygranej aukcji poprosiłam o odbiór osobisty,nie wyrażono zgody.Wózek dotarł po tygodniu bez fotelika,cuchnący papierosami,brak kontaktu."

"MEGA NEGATYW!!!!! To oszustka, ciuchy są brudne, cuchnące i zniszczone, ja w to dziecka nie ubiorę. Myłam trzy razy ręce. Zestaw miał zawierać ok 50 szt.(w opisie aukcji: nowe większość z metkami he he dobre) było 15 szmat. Mam nauczkę! "

Troche mnie zniechecaja.... i balabym sie IZA ze Ciebie tez oszuka... oczywiscie nie musi tak byc, ale roznie bywa.... zapytaj czy mozesz zobaczyc wozek przed zakupem...

hmmm... cena naprawde zajeb.... jak za caly zestaw :szok:
ale zerkajac na 5 negatywnych komentarzy a to 2 z nich

"Przed licytacją upewniłam się,że chodzi o komplet razem z fotelikiem,odpowiedź,"tak komplet". Po wygranej aukcji poprosiłam o odbiór osobisty,nie wyrażono zgody.Wózek dotarł po tygodniu bez fotelika,cuchnący papierosami,brak kontaktu."

"MEGA NEGATYW!!!!! To oszustka, ciuchy są brudne, cuchnące i zniszczone, ja w to dziecka nie ubiorę. Myłam trzy razy ręce. Zestaw miał zawierać ok 50 szt.(w opisie aukcji: nowe większość z metkami he he dobre) było 15 szmat. Mam nauczkę! "

Troche mnie zniechecaja.... i balabym sie IZA ze Ciebie tez oszuka... oczywiscie nie musi tak byc, ale roznie bywa.... zapytaj czy mozesz zobaczyc wozek przed zakupem...

no właśnie, też czytałam te opini... nie pojadę oglądać bo to w Bydgoszczy :no: nie dam rady, za daleko.
Za duże ryzyko..
nie jest ze mną tak źle, skoro mimo zaślepienia buzzem jeszcze dotrzegam zagrożenia :-D

reklama
Do góry