reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Sylaba - pokaz jaki to ten twoj kolorek, moze moglabys zrobic zdjecie, albo poslac linka. Ja kupilam foteli samochodowy ten z mutsy, bo ma regulowane oparcie, i mozna go praktycznie polozyc nawet calkowicei na lezaco. Ale z nowu tez bardziej mi sie z wygladu podobal ten co ty kupilas. Tak to jest jak trzeba wybierac ... albo rybki albo akwarium

Gie-oska wklejam real foto :o)
Kingula, ten kolor jest super !! Będzie pięknie wyglądał na tle fiordów :rofl: Mój J. się uparł na pomarańczowy (tyle, że 4 rider) ale trafiła się okazja na rdzawy więc też nie mamy wymarzonej tapicerki :-)

reklama
Ciekawe czy więcej Listopadówek jest fankami Quinny czy Mutsy ? Bo wydaje mi się, że te 2 wózki prowadzą w rankingu popularności. :-D:-D:-D Zapomniałam o X-landerze jeszcze !!

Ciekawe czy więcej Listopadówek jest fankami Quinny czy Mutsy ? Bo wydaje mi się, że te 2 wózki prowadzą w rankingu popularności. :-D:-D:-D Zapomniałam o X-landerze jeszcze !!

Mój J. się uparł na pomarańczowy (tyle, że 4 rider) ale trafiła się okazja na rdzawy więc też nie mamy wymarzonej tapicerki :biggrin2:

mutsy też jest super!! nie powiem, też obserwuję kilka egzemplarzy na allegro, w sklepie widziałam, fajny jest, a urzeka mnie jego tylna skretna oś :-D i to, że umie jeścić po schodach :tak:

a mój mąż jak go pytam o zdanie w sprawie wózka, to ma tylko jeden wymog - żeby nie był za drogi. I jak daję mu jakiś wybor, to on zawsze mówi, że wybiera najtańszy :-( jak ze wszystkim, eh

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny... to mnie troche podbudowalyscie :-p A wsumie to chyba bedzie najwazniejsza wygoda w prowadzeniu dla mamy i wygoda dla dziecka, a nie kolor. To tak jak z samochodami :cool:

Dzieki dziewczyny... to mnie troche podbudowalyscie :-p A wsumie to chyba bedzie najwazniejsza wygoda w prowadzeniu dla mamy i wygoda dla dziecka, a nie kolor. To tak jak z samochodami :cool:
dokładnie,... jeszcze będziesz szczęśliwa że taki własnie kupiłaś...
zobaczysz...
tylko kwestia nastawienia i przyzwyczajenia....:tak:

Ja osobiście jestem zwolenniczką Mutsy ze względu na te tylne ruchome kółka, myślałam że taki właśnie wózeczek zakupie dla córeczki. jednak jak zobaczyłam X-landera XA w błękicie na początku ciąży to nie mogłam sobie go wybić z głowy. Jak to już wcześniej mówiłyście - miłośc od pierwszego wejrzenia! Na nic się zdały tłumaczenia że mutsy fajniejszy, no i błękit raczej bardziej dla chłopca.Tak więc mutsy przegrał z X-landerem u mnie zdecydowanie. Od wczoraj mam go w domku i jestem przeszczęśliwa! Choc troszkę ciężki się okazuje no bo kółka ma pompowane... no ale cóż nie ma rzeczy idealnych....:-)

reklama

Załączniki

• DSC02369.jpg
    DSC02369.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC02374.jpg
    DSC02374.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 44
Do góry