reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ka..M'cia wystawili turkusowe tako :-) teraz obserwuję, chociaz aukcja kończy się dopiero w nastęną niedzielę, ale może i lepiej, bo w czwartek jadę do producenta tako to zobaczę, może będzie turkusowy :-)
to super.... najlepiej czekaj do końca....;-) ja mój licytowałam dopiero 20 min przed końcem żeby mi za duża sumka nie urosła... :-p hehe...
mam nadzieję że uda Ci się wygrać ten wózeczek...
mój będzie chyba jutro... bo dzis pocza nie jeździła....
więc nie mogę się oczekać aż dostarczas mi paczkę do domu:tak::-D
Ka.M`cia posylam linka gdzie kupilam wozek, z tym ze jak wejdziesz na ta strone to musisz zjechac na sam dol i tam sa kolorki wozkow. Ja mam Cargo Kaki, w rzeczywistosci wpada pod taki zloto - zgnito zielony. Na zdjeciach wydaje sie byc bezowo - brazowy. Torbe i parasolke tez kupilam tez od nich w tym samym kolorku. Pozostaje tylko mi dokupic jakis ladny kocyk, spiworek albo posciel. A no i poslij twoj wozeczek, jaki model i kolorek???
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=984

kochana nie jest taki zły ten kolorek....:no: podoba mi się....
a kocyk możesz dokupić jakiś od zielonego po żółty....:tak: albo coś ze złotymi wzorkami.. i będzie ok....:-D

nie prześlę linka... bo mi sie komp popsuł...:-( i własnie mam z tym problem:confused2:
ale jeśli chcesz zobaczyć wejdź na allegro i wpisz "tako jumper x turkus"
pojawią się 2 jeden z białym środkiem a 2 z czarnym ja mam ten z białym...
a jeśli chcesz to możesz również cofnąć kilka stron... tam wklejałam fotki mojego wózeczka...
przeprazszam że nie mogę dać linka....:-(

reklama
Ka.M.Cia - fajny ten twoj wozio... taki zywy kolorek. A ja myslalam glupia ze turkusowy kolor to bardziej dla chlopca. A w sumie tez moglam wziac Mutsy w turkusie bo byly az dwa odcienie turkusu do wyboru i tez mi sie turkus podobal bardzo. Ehh.. no ale juz za pozno :wściekła/y:

Ka.M.Cia - fajny ten twoj wozio... taki zywy kolorek. A ja myslalam glupia ze turkusowy kolor to bardziej dla chlopca. A w sumie tez moglam wziac Mutsy w turkusie bo byly az dwa odcienie turkusu do wyboru i tez mi sie turkus podobal bardzo. Ehh.. no ale juz za pozno :wściekła/y:
zamin znalazłam ten turkus to byliśmy zdecydowani na niebiesko-szary:zawstydzona/y:tyle że miałserduszko na środku... też tako....
ale jak zobaczyłam turkus to się zakochałam... D tak samo:-D
no i już zdania nie mieliśmy zamiaru zmieniać:-D
uważam że turkus jest uniwerdsalnym kolorkiem... łóżeczko też mamy turkusowe ... i poszewki do kołderki na zmianę ;-)nie przejmuj się ten Twój też jest śliczny

ja też uważam, że turkus jest uniwersalny :-) my też taki chcemy dla córeczki :-) identyczny jak Ka..Mci :-) chociaż jeszcze zastanawiamy się nad czerwonym, ale to tylko w wypadku, jakby nie udało mi się kupić turkusowego!
ja dla małej mam sporo rzeczy turkusowych - pieluszki flanelowe, sukieneczki, body, śpioszki, pajacyki!
ja po prostu bardzo lubię ten kolor, więc i wózek musi taki być :-)

Kingula82 - widzę że doceniłyśmy te same zalety Urban Ridera, i jak dla mnie też tapicerka typu Cargo jest najładniejsza. Ja wybralam kolor Cargo Lace Green tylko fotelik kupiłam maxi cosi zamiast mutsy bo jest dużo lżejszy.
Sylaba - pokaz jaki to ten twoj kolorek, moze moglabys zrobic zdjecie, albo poslac linka. Ja kupilam foteli samochodowy ten z mutsy, bo ma regulowane oparcie, i mozna go praktycznie polozyc nawet calkowicei na lezaco. Ale z nowu tez bardziej mi sie z wygladu podobal ten co ty kupilas. Tak to jest jak trzeba wybierac ... albo rybki albo akwarium

Gie-oska wklejam real foto :o)

Załączniki

• DSC03429.jpg
    DSC03429.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC03433.jpg
    DSC03433.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też uważam, że turkus jest uniwersalny :-) my też taki chcemy dla córeczki :-) identyczny jak Ka..Mci :-) chociaż jeszcze zastanawiamy się nad czerwonym, ale to tylko w wypadku, jakby nie udało mi się kupić turkusowego!
ja dla małej mam sporo rzeczy turkusowych - pieluszki flanelowe, sukieneczki, body, śpioszki, pajacyki!
ja po prostu bardzo lubię ten kolor, więc i wózek musi taki być :-)
ja też zamierzam więcej turkusowych rzeczy dokupić bo mi skię podobają....
i pistacjowych:-D bo różu nie lubię... a i tak mamy już pełną szafę różowych ciuszków... heheh
więc trzeba zapełnić szafę innymi kolorkami:tak:

wogóle to i ja i D uwielbiamy turkusowy kolorek:-)

Gie-oska wklejam real foto :o)
No co Ty gadasz... świetny kolorek.... nie ma się co martwić....:tak:
inny niż wszystkie.....

kolorek sulphur ma Klaudzia i Anja wiec moze one wstawia Ci zdjecia:-)ja widzialam go na zywo i nie jest zarowniasty:-)ladny jest:-)ale juz chyba nowych z tym kolorkiem nie ma..no chyba ze Tobie uwalo sie namierzyc taka nowke??pochal sie:-)i czyzbys na buzza jednak sie zdecydowala??

jesczze się nie zdecydowałam.. w tej ciąży ogólnie ciężko mi się decyduje o czymkolwiek.. ale chyba jestem buzzem "zarażona":-D
ale na nówki nie poluję, jednak szkoda mi kasy, prowadzę działalność na stracie :cool2:
Klaudzia - czekam niecierpliwie na zdjęcia :-)
szkoda, że nie wiem chlopczyk czy dziewczynka, przynajmniej z kolorkiem byłoby łatwiej..

jesczze się nie zdecydowałam.. w tej ciąży ogólnie ciężko mi się decyduje o czymkolwiek.. ale chyba jestem buzzem "zarażona":-D
ale na nówki nie poluję, jednak szkoda mi kasy, prowadzę działalność na stracie :cool2:
Klaudzia - czekam niecierpliwie na zdjęcia :-)
szkoda, że nie wiem chlopczyk czy dziewczynka, przynajmniej z kolorkiem byłoby łatwiej..

Iza mam maly problem ze zdjeciem bo mojemu mezowi nie chce sie rozkladac wozka... jest popakowany zeby sie nie kurzylo i na strychu... sprobuje go przekonac...

a co do kolorku to ja tez nie wiedzialam jaka bedzie plec dziecka zanim kupilam wozek... tak jak pisalam wczesniej uwazam ze tylko rozowy jest typowo dla dziewczynki... reszta kolorow uniwersalna... wszystkie odcienie zieleni, brazow, niebieskiego, czerwieni, itd itd sa idealne i dla chlopca i dla dziewczynki ;-)ja zastanawialam sie tez nad buzzem Gosi, gdybym nie kupila limonkowego to szukalabym wlasnie turkusowego nie wazne czy spodziewalabym sie corci czy synka :tak:

reklama
Iza, oglądałaś nowego buzza. Z gąbkowym siedziskiem. Ja mam starszy model ze zwykłym. Spacerówka zapakowana na poddaszu z resztą akcesoriów. Nie ściągnę bo to zbyt wielki wysiłek obecnie;-) Również intelektualny.
Kingula, bardzo fajny wózeczek.

Do góry