reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

gie-oska bez napinania się 1200 zł mogę wydać.. włąśnie na allegro szukam, jak w jakimś amoku jestem, no po prostu muszę go mieć :-) tak bardzo musiałam mieć też stół bilardowy i.. mam !!! czyli z buzzem też mi się uda :cool2: komisy mówisz.. nigdy nie widziałam żadnego komisu, muszę poszukać!... dzięki za inspiracje :-)
mi się podoba bronze reflection, ale nie widziałam na żywo niestety

Tanio chyba może wyjść kupowanie nie kompletu, tylko po kawałku - spacerówka na stelażu, gondolka i fotelik osobno... co o tym myślisz? jakie jest ryzyko, że gondolka i fotelik nie będą pasować do stelaża?
wiesz co za 1200to juz mozna kupic spoko zestaw...zalezy jaki chcesz model czy ten nowszy z piankowym siedzeniem czy ten starszy co ma Malina??i czasami na czesci kupowanie wychodzi drozej niz caly zestaw...troche tego jest na allegro teraz...ja nie wiem jaki to jest bronze reflection...ja nie bede miec fotelika maxi cosi bo mam po corce i moj m uwaza ze to strata kasy kupowac nowy fotelik jak tamten jest ok..tylko ze tamten mam graco i nie da sie go wpiac w stelaz buzza ale ja nie zamierzam wozic malucha w ten sposob:-)
Kiedy ja miałam fazę na buzza (ten wózek jest chyba zaczarowany, dopóki nie kupiłam to szukałam non stop), zastanawiałam sie też nad zakupem oddzielnie, ale wcale nie wychodziło taniej, tym bardziej, że często wysyłka trochę kosztuje. W moim przypadku wysyłka była gratis, zwykle liczą sobie ok 100 zł.. czasem 60
A jakie teraz ceny dominują??
ceny sa rozne..niektorzy chca taka cene za stary model ze glowa boli hehe...teraz jest fajny zestaw z tym nowym siedziskiem xl gondola fotelik,z dwoma kolami sprzodu plus to jedno przednie gratis i duzo dodatkow i chca 1600cos za to..kolor granoatowy

reklama
Ka...M'cia możesz podać linka do aukcji wózeczka swojego? bo chciałabym zobaczyć co jeszcze ma ten sprzedawca? czy znowu oferuje taki kolor jak Twój ? bo chyba jednak zdecyduję się na tego tako, tylko koniecznie turkusowy ;) a w tym "moim" sklepie lecą w gumki i nie wiadomo czy będzie czy nie :wściekła/y:
Tako JUMPER X kolor UNIKAT - TURKUS + 3 Gratisy!! (736305314) - Aukcje internetowe Allegro
musisz tylko zadać pytanie sprzedającemu kiedyu będzie ten wózeczek...
on pojawia się raz na ok miesiąc:sorry: no ale mam nadzieję że zdążysz go kupić
Sprzedający jest miły i nawet kiedy już wystawili ten turkus z czarnym (o którym mnie poinformowali) to napisali mi również sami od siebie później kiedy będzie turkus z białym i kółkami:tak: więc wiedziąłam że mogę czekać dłużej:-D

A Ty Gosia, który kupiłaś? Ten z piankowym siedziskiem? Oglądałam je i wydawały mi się jakieś malutkie, może to były te do 18 msc.
tak ja mam piankowe..ale czy ono jest male wg mnie nie bo ja jeszcze w sklepie wsadzalam(jakis rok temu) moja 1,5roczna corke do niego i spoko sie miescila...a za jakis czas dokupie sobie to siedzisko xl i mysle ze spokojnie 2lata nim pojezdze:-)kolorek mam taki jak ma zdjeciu:-)odbieram go w nastepna sobote albo w ta moze jeszzce mi sie uda:-)
czy w jakimś sklepie w Wawie można je obejrzec i dotknąć??

wiesz co ja slyszalam ze w mathercare sa buzzy ale w wawie duzo powinnobyc sklepow z buzzami...napewno w jakichs hurtowniach dzieciecych sa..u mnie przynajmniej w wiekszosci hurtowni dzieciecych sa:-)powodzenia w szukaniu i najlpeiej najpierw looknac w sklpeie:-)

Załączniki

• gondola prawy bok.jpg
    gondola prawy bok.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 35
  • HPIM3631.jpg
    HPIM3631.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 38
klaudzia - brudny powiadasz... hm.. ja staram się dobrać kolor po pierwze pod to, że nie znam płci;-), a po drugie pod parter mojego mieszkania, a on jest waniliowo czekoladowy (mąż twierdzi że brązowy, ale faceci się nie znają na kolorach), to może green apple jeszcze wchodzi w grę..

malina - ceny są bardzo różne.. bo też każdy sprzedaje w zasadzie co innego, za full zestaw 1200-1700. A Ty za ile kupiłaś? Jaki?

Wiesz widzialam go z daleka wiec mozliwe ze z bliska jest ladniejszy odcien hehe.
Ale buzzy maja bardzooo duzo kolorkow i powiem ci ze jedynie malinowo pomaranczowy jest typowo dla dziewczynki. Reszta pasuje dla obu plci. Moj limonkowy, niebieski Gosi, oliwkowy od Maliny, jeszcze jedna dziewczyna ma niebiesko granatowego, Anja tez ma limonkowego... a pasuja i dla dziewczuszki i dla chlopca :-)

a ja siedzisko narazie mam tylko piankowe do 18miesiaca. Planuje dokupic to od 18miesiaca. Sa za jakies 25 funtow czasem mozna nawet taniej kupic wiec narazie sie tym nie przejmuje :tak::-)

tak ja mam piankowe..ale czy ono jest male wg mnie nie bo ja jeszcze w sklepie wsadzalam(jakis rok temu) moja 1,5roczna corke do niego i spoko sie miescila...a za jakis czas dokupie sobie to siedzisko xl i mysle ze spokojnie 2lata nim pojezdze:-)kolorek mam taki jak ma zdjeciu:-)odbieram go w nastepna sobote albo w ta moze jeszzce mi sie uda:-)

wiesz co ja slyszalam ze w mathercare sa buzzy ale w wawie duzo powinnobyc sklepow z buzzami...napewno w jakichs hurtowniach dzieciecych sa..u mnie przynajmniej w wiekszosci hurtowni dzieciecych sa:-)powodzenia w szukaniu i najlpeiej najpierw looknac w sklpeie:-)

gie-oska...batrdzo ladny ten kolorek niebiesiutki:tak:dzisiaj w lidllu widzialam babeczke z taklim wlasnie quinny w blekicie...prezentowal sie orginalnie i super...

ja tam dla dziewczynki od samego poczatku chcialam czerwony...ale potem jak zaczelam szperac w necie i intensywnie przemyslac sprawe..ze moge miec niespodzianke i w brzuchalu mam chlopczyka to pomyslalam sobie ze glupio by bylo w czerwieni wozic chlopca:sorry:i dlatego zdecydowalam sie na limonke..ale ten blekitny jak zobaczylam to rowniez pasuje do chlopca i dziewczynki:tak:

reklama
Ja "macałam" buzza" w Mothercare. W 2 sklepach z wózkami powiedzieli mi, że buzzy są za drogie i sprowadzają tylko na zamówienie.
Mi wystarczyło Mothercare.. to była miłość od pierwszego wejrzenia;-)

Do góry