wiesz co za 1200to juz mozna kupic spoko zestaw...zalezy jaki chcesz model czy ten nowszy z piankowym siedzeniem czy ten starszy co ma Malina??i czasami na czesci kupowanie wychodzi drozej niz caly zestaw...troche tego jest na allegro teraz...ja nie wiem jaki to jest bronze reflection...ja nie bede miec fotelika maxi cosi bo mam po corce i moj m uwaza ze to strata kasy kupowac nowy fotelik jak tamten jest ok..tylko ze tamten mam graco i nie da sie go wpiac w stelaz buzza ale ja nie zamierzam wozic malucha w ten sposob:-)gie-oska bez napinania się 1200 zł mogę wydać.. włąśnie na allegro szukam, jak w jakimś amoku jestem, no po prostu muszę go mieć :-) tak bardzo musiałam mieć też stół bilardowy i.. mam !!! czyli z buzzem też mi się udakomisy mówisz.. nigdy nie widziałam żadnego komisu, muszę poszukać!... dzięki za inspiracje :-)
mi się podoba bronze reflection, ale nie widziałam na żywo niestety
Tanio chyba może wyjść kupowanie nie kompletu, tylko po kawałku - spacerówka na stelażu, gondolka i fotelik osobno... co o tym myślisz? jakie jest ryzyko, że gondolka i fotelik nie będą pasować do stelaża?
ceny sa rozne..niektorzy chca taka cene za stary model ze glowa boli hehe...teraz jest fajny zestaw z tym nowym siedziskiem xl gondola fotelik,z dwoma kolami sprzodu plus to jedno przednie gratis i duzo dodatkow i chca 1600cos za to..kolor granoatowyKiedy ja miałam fazę na buzza (ten wózek jest chyba zaczarowany, dopóki nie kupiłam to szukałam non stop), zastanawiałam sie też nad zakupem oddzielnie, ale wcale nie wychodziło taniej, tym bardziej, że często wysyłka trochę kosztuje. W moim przypadku wysyłka była gratis, zwykle liczą sobie ok 100 zł.. czasem 60
A jakie teraz ceny dominują??