reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
jadę dziś na wielką wyprawę pt "dotknąć buzza". Drżyjcie hurtownie i eleganckie sklepy!!! :-) nadciągam!! no chyba że bym się kiepsko poczuła :eek:

jadę dziś na wielką wyprawę pt "dotknąć buzza". Drżyjcie hurtownie i eleganckie sklepy!!! :-) nadciągam!! no chyba że bym się kiepsko poczuła :eek:

heheh...to 3mam kciuki aby Ci sie spodobal na zywo:-)ja nie bede pisac ile razy w sklepie zmacalam juz buzza hehe...ale to jest silniejsze ode mnie...nawet moj m mowil "znowu chcesz tego buzza ogladac" a ja dziewczyny w sobote przywoze juz mojego buzzika do domu:-)

Powodzenia IZA :-):-) Tez mam nadzieje ze Ci sie spodoba, ale to musi byc milosc od pierwszego wejrzenia tak jak to bylo u mnie i reszty dziewczyn :-):-):-)

heheh...to 3mam kciuki aby Ci sie spodobal na zywo:-)ja nie bede pisac ile razy w sklepie zmacalam juz buzza hehe...ale to jest silniejsze ode mnie...nawet moj m mowil "znowu chcesz tego buzza ogladac" a ja dziewczyny w sobote przywoze juz mojego buzzika do domu:-)

Gosiu czekamy na zdjecia :-):-)

Wiecie już, że mocno zastanawiam się nad tako jumper x! bardzo podoba mi się kolor jaki kupiła Ka...M'cia , ale ciężko taki dostać :-( natomiast dziś przeglądałam allegro i trafiłam na tego sprzedawcę, który miał turkusowy kolor! na razie takie nie ma, ale zakochałam się w kolorze nr 06 z tej aukcji JUMPER X Tako +Fotelik +GRATISY! super OFERTA! (742179903) - Aukcje internetowe Allegro wygląda na piękny żywy czerwony :-) i ponoć jest taki w Łodzi w sklepie, więc sobie podjadę i zobaczę, ale już nie jestem tak napalona na turkusowy ;-)

Wiecie już, że mocno zastanawiam się nad tako jumper x! bardzo podoba mi się kolor jaki kupiła Ka...M'cia , ale ciężko taki dostać :-( natomiast dziś przeglądałam allegro i trafiłam na tego sprzedawcę, który miał turkusowy kolor! na razie takie nie ma, ale zakochałam się w kolorze nr 06 z tej aukcji JUMPER X Tako +Fotelik +GRATISY! super OFERTA! (742179903) - Aukcje internetowe Allegro wygląda na piękny żywy czerwony :-) i ponoć jest taki w Łodzi w sklepie, więc sobie podjadę i zobaczę, ale już nie jestem tak napalona na turkusowy ;-)
mnie się znów podoba kolor nr 3 ten pistacjowy:-D
ale gyby D nie widziął na żywo pewnie bym kupiła... ale mam taką piżamkę i mówi że rażówa:-p:cool2: więc został turkus...
czerwony też ładny....:tak: bo:tak: tu już kwestia gustu i ulubionych kolorów...
a może jakiś z tych Ci się spodoba??
http://www.allegro.pl/item739913633_tako_jumper_x_26_kolorow_parasolka_wysylka_0.html
mi się podobał ten błękitny z serduszkiem kolor 03

Ostatnia edycja:
a co do wozka to chcialabym sie spytac czy ktoras sie rowniez zdecydowala na baby active? bo wiem ze kilka osob rozwazalo mozliwosc
Wózek JET PICASSO 11 wzorów 3w1 GRATISY Fotelik (740083199) - Aukcje internetowe Allegro
kasiula ja dalej rozważam ale ja będę kupowała wózek dopiero w grudniu więc mam jeszcze czas. Albo picasso albo Matrixa tylko szukam opini o jednym i drugim. Ty coś pisałaś że budka jest za mała?? nie zrozumiałam wtedy. U mnie w mieście dużo jest tych wózków :))

helenka co dowiedziałaś się o Matrix??

reklama
kasiula ja dalej rozważam ale ja będę kupowała wózek dopiero w grudniu więc mam jeszcze czas. Albo picasso albo Matrixa tylko szukam opini o jednym i drugim. Ty coś pisałaś że budka jest za mała?? nie zrozumiałam wtedy. U mnie w mieście dużo jest tych wózków :))

helenka co dowiedziałaś się o Matrix??

chodziło mi o to tzn siostra zwrocila uwage bo pozyczalam jej jak przyjechala z synkiem to nie ciagnela juz swojego wozka wiec....
chodzi o to ze spacerowka jest dosc wysoko i np jak slonko swieci to daszek jak rozklada sie to dziecko w pozycji siedzacej moze malo widziec... ale ja nei wiem czy wiekszosc wozkow tak ma czy cos jak bede teraz w hurtowni to zwroce uwage czy inne tez tak maja i powiem czy to wymysl moj czy to normalne ale ogolnie to zwinnie sie prowadzi i sa jedyne w swoim rodzaju :)

Do góry