reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Agissa, nic z tego.. Szelki wyciągnęłam (otwór na plecach fotelika), ale one przechodzą przez fotelik jeszcze raz, pomiędzy nóżkami,jest tam przycisk dzięki, któremu można regulować długość szelek, dziura, w której się one poruszają jest tak mała, że nie przejdą zatrzaski szelek:zawstydzona/y: Chyba, że to się jakoś rozbiera??
Apropos torby na quinny, ta z miejscem na butelki jest brrrr... i droga jak na takie badziewie..mała.

Ja kupiłam fotelik x-car od babki co rozcieła dziurę bo też twierdziła, że nie da się ściągnąć. Jak do nas doszedł to mój mąz w 5 min. rozgryzł jak się ściąga ten pokrowiec. Otóż nie wyjmuje się tego zapięcia lecz od drugiej strony jest taka klamra blokująca i po jej ustawieniu w pionie wychodzi przez otwór. Trochę namieszałam ale mam nadzieję, że coś z tego zrozumiesz. Może u Ciebie jest podobnie

reklama
a ja się naczytałam forum, i zamiast się cieszyć że koleżanka chce mi pożyczyć wózek, zaczęłam kombinować... no i strasznie mi się spodobał quinny buzz :-( i teraz kombinuję, jak go tanio nabyć :eek:

No to witamy w klubie buzzowiczek :-) a najtaniej to uzywany na allegro. Ja kupilam caly zestaw spacerowke godnole i dodatki za 1200zl z przesylka stan IDEALNY!!! wozeczek po serwisie, wszystkie nowe kolka, raczki i materialy wyprane. Kolor- limonka :tak:
Powodzenia ;-)

ja nadal obstaje przy jednym
NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (689092059) - Aukcje internetowe Allegro

choć wkurzyłam sie bo jak mój R dzwonił ostatnio do tej babki to powiedziała ze mozemy przyjechac zobaczyc-ale nie umawialiśmy sie na konkretny termin... teraz znawu zadzwonił i odebrał jej mąz i powiedział ze oni nie pokazuja wózków w domu(a wiem ze tak bo tam je szyja), dopiero jak R wytłumaczył mu że rozmawiał z żona i ona się zgodziła to inaczej rozmawiał... no ale i tak nie widzieliśmy bo byli akurat w górach wiec mamy zadzwonic pod koniec tygodnia....

ja nadal obstaje przy jednym
NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (689092059) - Aukcje internetowe Allegro

choć wkurzyłam sie bo jak mój R dzwonił ostatnio do tej babki to powiedziała ze mozemy przyjechac zobaczyc-ale nie umawialiśmy sie na konkretny termin... teraz znawu zadzwonił i odebrał jej mąz i powiedział ze oni nie pokazuja wózków w domu(a wiem ze tak bo tam je szyja), dopiero jak R wytłumaczył mu że rozmawiał z żona i ona się zgodziła to inaczej rozmawiał... no ale i tak nie widzieliśmy bo byli akurat w górach wiec mamy zadzwonic pod koniec tygodnia....
właśnie o nim wyżej pisałam z gawit...
jaki kolorek wybrałas??
bo mnie się podoba fiolet i bordo, cappucino w koła no i pistacja jako trzeci :-D

ja nie widziałam żadnego wózka na żywo.....:no:nawet mojego

ale wiem że gawit jest na niego chętna więc ona może już go sprawdzała w sklepie...
ale nie jestem pewna

Ostatnia edycja:
Ja poluje na allegro na Roan Marite, kolor właściwie juz nie ma znaczenia, mam być w stanie bdb i z wysyłką:)Strasznie podobają mi sie te wózki.Super stabilne i eleganckie:)
roan-marita-wielofunkcyj_82.jpg

Ja poluje na allegro na Roan Marite, kolor właściwie juz nie ma znaczenia, mam być w stanie bdb i z wysyłką:)Strasznie podobają mi sie te wózki.Super stabilne i eleganckie:)
roan-marita-wielofunkcyj_82.jpg
Podpisuje sie pod tym :)
Tak jak pisalam wczesniej, ja mam Roan ale Kortina. Malyi szczegolami sie roznia. Jestem zadowolona. I sa klasyczne a gondole duuuuze:)

reklama
łądniutki ten wózeczek, ładna gondola i ma zgrabną torbę...
ale jakoś ten koszyk na dole do mnie nie przemawia....
oczywiście bez obrazy , bo kazdy ma swój gust:tak:
dla mnie dół musiałby nieco inaczej wyglądać;-)
a ile kosztuje ten Twój wózeczek??

Do góry