reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ja "macałam" buzza" w Mothercare. W 2 sklepach z wózkami powiedzieli mi, że buzzy są za drogie i sprowadzają tylko na zamówienie.
Mi wystarczyło Mothercare.. to była miłość od pierwszego wejrzenia;-)

mów mi jeszcze!!!! a było kilka kolorków do obejrzenia, albo chociaż próbnik tapicerek? w którym mc byłaś?
no ja wiem własnie, że większość sklepów sprowadza tylko na zamóienie - na oficjalnej liście quinny jest mój znajomy sklep, w którym wiem, że nie można wózków obejrzeć, bo klienci wymacają, wytelepią, a i tak kupią przez internet :sorry:

reklama
Tako JUMPER X kolor UNIKAT - TURKUS + 3 Gratisy!! (736305314) - Aukcje internetowe Allegro
musisz tylko zadać pytanie sprzedającemu kiedyu będzie ten wózeczek...
on pojawia się raz na ok miesiąc:sorry: no ale mam nadzieję że zdążysz go kupić
Sprzedający jest miły i nawet kiedy już wystawili ten turkus z czarnym (o którym mnie poinformowali) to napisali mi również sami od siebie później kiedy będzie turkus z białym i kółkami:tak: więc wiedziąłam że mogę czekać dłużej:-D
już napisałam do gościa :-) czekam na odpowiedź :-)

już napisałam do gościa :-) czekam na odpowiedź :-)
to dobrze:tak: mam nadzieję że szybko odpisze i że wózeczek też będzie szybko:tak:
i można im na słowo uwierzyć.... tak jak mówią tak wystawiają....
mi powiedzieli że prawdopodobnie na początku września... i był...
a później napisali że ten 2 będzie w poniedziałek o tej i o tej g... i tak był wystawiony:-D

narazie napisali, że starają się sprowadzić wózek i być może jeszcze w tym miesiącu będzie :-)
póki co będą wystawiać ten turkusowo-czarny :-), ale taki to akurat mam w sklepie u siebie. zależy mi na tym drugim:-)

narazie napisali, że starają się sprowadzić wózek i być może jeszcze w tym miesiącu będzie :-)
póki co będą wystawiać ten turkusowo-czarny :-), ale taki to akurat mam w sklepie u siebie. zależy mi na tym drugim:-)
widzisz tak jak mówiłam:tak: wszystko powiedzą dokładnie....:-D
nie masz się co martwić.... miejmy tylko nadzieję że będzie on w tym miesiącu;-)

aaa i uważaj.... jak będziesz licytować to uważaj na nick"wagonik1" to on zagnał mnie do tak wysokiej kwoty :-pteż chyba mu zależy na tym kolorku

widzisz tak jak mówiłam:tak: wszystko powiedzą dokładnie....:-D
nie masz się co martwić.... miejmy tylko nadzieję że będzie on w tym miesiącu;-)

aaa i uważaj.... jak będziesz licytować to uważaj na nick"wagonik1" to on zagnał mnie do tak wysokiej kwoty :-pteż chyba mu zależy na tym kolorku
he he będę uważała :-) jeszcze wydrukuję sobie zdjęcie tego wózka i pojadę z nim do tego sklepu. może uda się im go sprowadzić? będę gadała tak konkretnie, dam zaliczkę, żeby mnie w konia już nie zrobili! może uda mi się zdobyć ten kolor :-)

Hej :)
Jeśli chodzi o wozek to stoi juz u mnie w domku piekny i wielki focus firmy nowalex. Wstepnie jestem bardzo zadowolona, ale okaze sie po porodzie ;-)
Moja mama kupiła dla synka Roan Marite i tez jest bardzo zadowolona. Zero zastrzezen.
Ale chyba z wozka nie skorzystam za duzo, bo przymierzam sie do kupienia chusty i mam zamiar sie motac od pierwszych dni mojej coreczki, zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)

Hej :)
Jeśli chodzi o wozek to stoi juz u mnie w domku piekny i wielki focus firmy nowalex. Wstepnie jestem bardzo zadowolona, ale okaze sie po porodzie ;-)
Moja mama kupiła dla synka Roan Marite i tez jest bardzo zadowolona. Zero zastrzezen.
Ale chyba z wozka nie skorzystam za duzo, bo przymierzam sie do kupienia chusty i mam zamiar sie motac od pierwszych dni mojej coreczki, zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
Twoja mama też się spodziewa dzidzi?? czyżby córka i mama na jednej sali się spotkały?? czy coś źle zrozumiałam??

he he będę uważała :-) jeszcze wydrukuję sobie zdjęcie tego wózka i pojadę z nim do tego sklepu. może uda się im go sprowadzić? będę gadała tak konkretnie, dam zaliczkę, żeby mnie w konia już nie zrobili! może uda mi się zdobyć ten kolor :-)
hehe oki oki... i jak co to pisz jak przebieg zdobywania wózka:tak:
nasz będzie w ie już we wtorek:-D
to zobaczę wkońcu w realu czy też tak będzie mi się podobał:-p
ale wierzę że tak bo musi mi się podobać... haha

reklama
niunians moja mama urodzila w kwietniu 2009 :) slicznego chlopczyka po 17 latach, i tym sposobem zaskoczyla wszystkich i siebie najbardziej :D a mi sprawila trzeciego mlodszego brata :)

Do góry