reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

gawit jeżeli widziałąs wózek Matrix na żywo to prosze o opinie....
niestety matrixa nie widziałam, bo mi powiedzieli, że nie ma możliwości obejrzenia wózka przed zakupem :no: dlatego trochę się zdenerwowałam, ale wiem, że któraś go kupiła i ma już w domu, tylko nie pamiętam która ;-) ta moja ciążowa skleroza :-)

reklama
Aza, to musi się zdejmować.. inaczej bez sensu by było. Jeszcze jutro spróbuję.. Jak nie uda mi się to poproszę o zdjęcie:)
Vill, wózek bardzo ładny, tylko koła wydają się niewielkie, tzn o niskim profilu (to chyba tak się mówi;-))
Iza.. Buzz to fajny pomysł.. faktycznie allegro wychodzi najtaniej, chociaż nie jestem na bieżąco żeby się nie irytować:)

Ka...M'cia możesz podać linka do aukcji wózeczka swojego? bo chciałabym zobaczyć co jeszcze ma ten sprzedawca? czy znowu oferuje taki kolor jak Twój ? bo chyba jednak zdecyduję się na tego tako, tylko koniecznie turkusowy ;) a w tym "moim" sklepie lecą w gumki i nie wiadomo czy będzie czy nie :wściekła/y:

a ja się naczytałam forum, i zamiast się cieszyć że koleżanka chce mi pożyczyć wózek, zaczęłam kombinować... no i strasznie mi się spodobał quinny buzz :-( i teraz kombinuję, jak go tanio nabyć :eek:

Buzzy sa the best:-) kombinuj kombinuj..a ile mozesz na nieco wydac??i allegro to najlepsze miesce zeby zlapac cos ciekawego albo moze w jakichs komisach dzieciecych beda??ja tez mam buzza kolorek caprii:-)

gie-oska bez napinania się 1200 zł mogę wydać.. włąśnie na allegro szukam, jak w jakimś amoku jestem, no po prostu muszę go mieć :-) tak bardzo musiałam mieć też stół bilardowy i.. mam !!! czyli z buzzem też mi się uda :cool2: komisy mówisz.. nigdy nie widziałam żadnego komisu, muszę poszukać!... dzięki za inspiracje :-)
mi się podoba bronze reflection, ale nie widziałam na żywo niestety

Tanio chyba może wyjść kupowanie nie kompletu, tylko po kawałku - spacerówka na stelażu, gondolka i fotelik osobno... co o tym myślisz? jakie jest ryzyko, że gondolka i fotelik nie będą pasować do stelaża?

gie-oska bez napinania się 1200 zł mogę wydać.. włąśnie na allegro szukam, jak w jakimś amoku jestem, no po prostu muszę go mieć :-) tak bardzo musiałam mieć też stół bilardowy i.. mam !!! czyli z buzzem też mi się uda :cool2: komisy mówisz.. nigdy nie widziałam żadnego komisu, muszę poszukać!... dzięki za inspiracje :-)
mi się podoba bronze reflection, ale nie widziałam na żywo niestety

Tanio chyba może wyjść kupowanie nie kompletu, tylko po kawałku - spacerówka na stelażu, gondolka i fotelik osobno... co o tym myślisz? jakie jest ryzyko, że gondolka i fotelik nie będą pasować do stelaża?

Iza ja wlasnie pisalam ze kupilam swojego za 1200zl :) stronke wczesniej. Uzywany wprawdzie ale stan idealny.
Zreguly lepiej jest kupic komplet bo masz pewnosc co do ceny a tak nigdy nie wiadomo czy trafisz cenowo w osobno gondolke i osobno spacerowke.
Mysle ze ryzyko ze gondolka i fotelik nie beda pasowac do stelaza jest 1/10000000000000... Spacerowka wchodzi bez zadnych adapterow. Fotelik maxi cosi i gondolka dreami wchodza na tych samych adapterach. kupujac zestaw masz pewnosc ze od razu beda miec tez adaptery ;-)

co do koloru to widzialam go raz na zywo i wydwal mi sie taki brudny... ale to kwestia gustu :tak:;-);-)

Kiedy ja miałam fazę na buzza (ten wózek jest chyba zaczarowany, dopóki nie kupiłam to szukałam non stop), zastanawiałam sie też nad zakupem oddzielnie, ale wcale nie wychodziło taniej, tym bardziej, że często wysyłka trochę kosztuje. W moim przypadku wysyłka była gratis, zwykle liczą sobie ok 100 zł.. czasem 60
A jakie teraz ceny dominują??

klaudzia - brudny powiadasz... hm.. ja staram się dobrać kolor po pierwze pod to, że nie znam płci;-), a po drugie pod parter mojego mieszkania, a on jest waniliowo czekoladowy (mąż twierdzi że brązowy, ale faceci się nie znają na kolorach), to może green apple jeszcze wchodzi w grę..

malina - ceny są bardzo różne.. bo też każdy sprzedaje w zasadzie co innego, za full zestaw 1200-1700. A Ty za ile kupiłaś? Jaki?

reklama
Marity nowe to koszt ok 1000-1100 zł.
Kółka mają duże, idealne na wertepy i sniegi.(może sie tak wydawac bo cały wózek jest dosyć duży, mocno rozbudowana gondola)

Koszyk jest jak z tamtej epoki, ale jak ja widze te nowoczesne koszyki, materiałowe, małe i takie do których trzeba podnieść całą gondole to ...:) śmiech na sali dla mnie

Do góry