reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

a ja jutro ide poszukac jakies fajnej torby, na ebayu widzialam kilka ale zadna nie spodobala mi sie jeszcze w 100% mam nadzieje ze znajde cos ciekawego po normalnej cenie... no i moze uda mi sie kupic cos do ubrania dla siebie ;-)

reklama
Klaudia na allegro znalazlam taka torbe do buzza ale mi sie osobiscie nie podoba:-)torba organizer do wózka MACLAREN MUTSY QUINNY... (747100340) - Aukcje internetowe Allegro

a to jest to z ebaya co Ci pisalam:-) CUP/BOTTLE HOLDER,FITS QUINNY,BUGABOO,MAMAS AND PAPAS! on eBay (end time 10-Oct-09 11:29:53 BST) mi sie to poaoba i moze sobie kupie

Mi tez sie nie podoba hehehe :-D ten uchwyt na wszystkie pierdolki tez widzialam juz wczesniej i na takie cos predzej bym sie zdecydowala ale na lato juz do spacerowki, bo w zimie nie wyobrazam sobie trzymac butelki na zewnatrz :tak:
A teraz kupie sobie taka typowa torbe do wozeczka, szukalam dzis na miescie ale nie znalazlam nic ciekawego... musze jednak na ebayu poszukac. jak cos znajde to napewno sie pochwale!!!

a będziesz go wkońcu brać czy nie??:-)
a jeszcze się zastanawiam! jest śliczny, zwłaszcza ten turkusik (tyle, że mój cały byłby turkusowy, a taki jak Twój bardziej się mi podoba, ale nie mają takiego), ale jak już pisałam za 300 zł taniej mam matrixa , który praktycznie wyglądem nie różni się od tako, a jednak 300 zł dla mnie to dużo (za tyle mam łóżeczko)
ale jumper x ten Twój jest prześliczny!

Agissa, nic z tego.. Szelki wyciągnęłam (otwór na plecach fotelika), ale one przechodzą przez fotelik jeszcze raz, pomiędzy nóżkami,jest tam przycisk dzięki, któremu można regulować długość szelek, dziura, w której się one poruszają jest tak mała, że nie przejdą zatrzaski szelek:zawstydzona/y: Chyba, że to się jakoś rozbiera??
Apropos torby na quinny, ta z miejscem na butelki jest brrrr... i droga jak na takie badziewie..mała.

Ostatnia edycja:
Agissa, nic z tego.. Szelki wyciągnęłam (otwór na plecach fotelika), ale one przechodzą przez fotelik jeszcze raz, pomiędzy nóżkami,jest tam przycisk dzięki, któremu można regulować długość szelek, dziura, w której się one poruszają jest tak mała, że nie przejdą zatrzaski szelek:zawstydzona/y: Chyba, że to się jakoś rozbiera??
Apropos torby na quinny, ta z miejscem na butelki jest brrrr... i droga jak na takie badziewie..mała.
Zadzwoniłam do koleżanki, która też ma Cabrio i u niej też się ściąga. Wniosek taki - jeśli masz nowy fotelik, to musieli za daleko zeszyć, a jeśli używany, to sprawdź czy ktoś nie zaszywał sam tej dziury. No kurde, ten pokrowiec musi dać się zdjąć !! Pokombinuj jeszcze trochę.

a jeszcze się zastanawiam! jest śliczny, zwłaszcza ten turkusik (tyle, że mój cały byłby turkusowy, a taki jak Twój bardziej się mi podoba, ale nie mają takiego), ale jak już pisałam za 300 zł taniej mam matrixa , który praktycznie wyglądem nie różni się od tako, a jednak 300 zł dla mnie to dużo (za tyle mam łóżeczko)
ale jumper x ten Twój jest prześliczny!
ja widziałam jeszcze właśnie turkus z czarnym na allegro...
a cały to nawet sobie nie wyobrażam jak mógłby wyglądać....
A masz focię tego matrixa co Ci się podoba??
mi te mój się podoba niesamowicie dlatego się o niego tak uparcie biłam:-p

tu aukcja matrixa NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (746917291) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście tako podoba mi się zdecydowanie bardziej, znaczy kolor turkusowy bardziej mi się podoba, niż ten niebiesko-granatowy matrix! w ogóle kiepski wybór kolorów w matrixie :( no do połowy października mam czas się zastanowić :-)
wiem, że któraś z dziewczyn kupiła matrixa (nie pamiętam która) i mam nadzieję, że się podzieli informacjami na jego temat :-)

a ja się naczytałam forum, i zamiast się cieszyć że koleżanka chce mi pożyczyć wózek, zaczęłam kombinować... no i strasznie mi się spodobał quinny buzz :-( i teraz kombinuję, jak go tanio nabyć :eek:

reklama
tu aukcja matrixa NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (746917291) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście tako podoba mi się zdecydowanie bardziej, znaczy kolor turkusowy bardziej mi się podoba, niż ten niebiesko-granatowy matrix! w ogóle kiepski wybór kolorów w matrixie :( no do połowy października mam czas się zastanowić :-)
wiem, że któraś z dziewczyn kupiła matrixa (nie pamiętam która) i mam nadzieję, że się podzieli informacjami na jego temat :-)
też wcześniej patrzyłam na tego matrixa.. ale miał jak dla mnie za blisko przednie koła... ale podobały mi się kolory cappucino, fiolet i bordo oraz pistacja....:tak:
poza tym jest równie śliczny... więc możesz śmiało brać:tak:

Do góry