reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

sa rozne gusta, ale ja tez nie przepadam za tym zeby dzidzia byla w czarnym wozku ale to dlatego ze uwielbiam jasne kolorki... :-) poza tym tu w anglii i pewnie w irlandii jest tak samo ze 99% wozkow jest czarnych :dry:
nie no takich typowo czrnych to nie ma....:no: ale np granatowe, czarno brązowe...., wiśniowo czarne.... brązowo kawowe.... ..
straszne te kolory...

reklama
Ka...M piekny ten wózeczek! moje kolory!
Mojego nadal nie ma w sklepie! znaczy był, ale Pan myślał, że ja już nie jestem zainterseowana i sprzedał :wściekła/y: w sumie moja wina, bo mogłam dać zaliczkę, ale z drugiej strony umówiłam się z gościem, że jak tylko będzie, to da mi znać, a tu lipa :wściekła/y: powiem szczerze, że troszku się na faceta wkurzyłam i nie wiem czy kupię u niego:no:

Ka...M piekny ten wózeczek! moje kolory!
Mojego nadal nie ma w sklepie! znaczy był, ale Pan myślał, że ja już nie jestem zainterseowana i sprzedał :wściekła/y: w sumie moja wina, bo mogłam dać zaliczkę, ale z drugiej strony umówiłam się z gościem, że jak tylko będzie, to da mi znać, a tu lipa :wściekła/y: powiem szczerze, że troszku się na faceta wkurzyłam i nie wiem czy kupię u niego:no:
no faktycznie też bym się wkurzyła:szok: jak on mógł.... wrrr...
a powiedz mi po ile on w skjlepie normalnym stoi??
no i mówił Ci kiedy będzie kolejny wózeczek??

Malina, Klaudzia -zdjęłam pokrowiec z Maxi Cosi Cabrio. Trzeba tylko pasy porozpinać i powyciągać. U mnie poszło bezproblemowo.

no faktycznie też bym się wkurzyła:szok: jak on mógł.... wrrr...
a powiedz mi po ile on w skjlepie normalnym stoi??
no i mówił Ci kiedy będzie kolejny wózeczek??
no jakbym nadal chciała, to tym razem muszę dać zaliczkę i wtedy do 3 tygodni i go sprowadzą. a kosztuje 1200 zł bez względu na kolor :-)

reklama
no jakbym nadal chciała, to tym razem muszę dać zaliczkę i wtedy do 3 tygodni i go sprowadzą. a kosztuje 1200 zł bez względu na kolor :-)
aha czyli tyle samo po ile był na allegro...
tyle że tam się wycwanili i turkus dali na licytację...
więc muiałam dać za niego 1435:sorry2: no ale że jestem tu a nie w pl i nie mam możliwości to wolałam dac tyle i mieć taki jak chcę niż dać mniej i mieć inny....

a będziesz go wkońcu brać czy nie??:-)

Do góry