reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

to jakie ma ta torba wymiary że wydaje Ci się mała??
może jakąś focię pokaż troby a się oceni...
ja uważam że chyba torba i ten koszyk wystarczą... przecież będziesz tam tylko podstawowe rzeczy pakowała...:tak:

reklama
to jakie ma ta torba wymiary że wydaje Ci się mała??
może jakąś focię pokaż troby a się oceni...
ja uważam że chyba torba i ten koszyk wystarczą... przecież będziesz tam tylko podstawowe rzeczy pakowała...:tak:

tak bede tylko podstawowe rzeczy pakowac ale chce miec wsadzic jeszcze gdzies portfel, komorke i swoje rzeczy a ta torba jest malo pojemna tymbardziej koszyk, nie wyobrazam sobie ladowac tam zakupy hehe a nosic swojej normalnej torebki tez nie mam wiekszego zamiaru bo bedzie mi przeszkadzac w prowadzeniu wozka ;-) wklejam fotke koszyka i torby...to akurat nie moj wozeczek ale torbe i koszyk takie same posiadam...
123201529_a7ebb0e613_m.jpg

Ostatnia edycja:
to faktycznie małe troszkę....:eek::sorry: no zakupów to napewno tam nie spakujesz....:no:
a czasem poręczniej byłoby sobie wrzucić do kosza...
myślę że powinnaś sobie kupić jakąś torbę ...:tak: i będzie po sprawie...

klaudzia wiem z doświadczenia że do koszyka nic nie włożysz bo przy każdym krawężniku wszystko wypada. Miałam przyjemność sprawdzania tego wózka ok roku więc wiem jak to wygląda. A torba czy pojemna?? Ona jest głównie na mleko, pieluchy, jakieś ciuszki do przebrania, kremik i tyle, więcej też się nie zmieści więc zakupy odpadają :))

tak bede tylko podstawowe rzeczy pakowac ale chce miec wsadzic jeszcze gdzies portfel, komorke i swoje rzeczy a ta torba jest malo pojemna tymbardziej koszyk, nie wyobrazam sobie ladowac tam zakupy hehe a nosic swojej normalnej torebki tez nie mam wiekszego zamiaru bo bedzie mi przeszkadzac w prowadzeniu wozka ;-) wklejam fotke koszyka i torby...to akurat nie moj wozeczek ale torbe i koszyk takie same posiadam...
123201529_a7ebb0e613_m.jpg

ja tez mam taki koszyk i torbe:-)ale ja nie zamierzam zadnych zakupow robic na spacerach wiec mi to nie przeszkadza:-)Klaudia na ebayu widzialam takie cos mocowane na raczce buzza z miejscem na 2butelki i drobiazgi dla mamy>...musze poszukac to Ci wkleje to i kosztuje 10f!

ja tez mam taki koszyk i torbe:-)ale ja nie zamierzam zadnych zakupow robic na spacerach wiec mi to nie przeszkadza:-)Klaudia na ebayu widzialam takie cos mocowane na raczce buzza z miejscem na 2butelki i drobiazgi dla mamy>...musze poszukac to Ci wkleje to i kosztuje 10f!

to poprosze :-) chyba wiem o co Ci chodzi... ale i tak pewnie nad torba pomysle, moze poprzerabiam uchwyty i przyczepie torbe tam gdzie teraz jest ta czarna... ale zobacze co tam masz ciekawego dla mnie :-)

da sie jezeli zamontuje sobie haczyki :tak: ja tylko rozwazam rozne opcje, najpierw to trzeba mi torbe jakas konkretna znalezc i byle nie czarna bo ta czern mnie przeraza jakos...

też nie lubię za bardzo czerni.... niby np cały wózek czrny w jakieś białe wzorki jest ładny.... no ale dziecka bym w takim nie woziła:no:

reklama
też nie lubię za bardzo czerni.... niby np cały wózek czrny w jakieś białe wzorki jest ładny.... no ale dziecka bym w takim nie woziła:no:

sa rozne gusta, ale ja tez nie przepadam za tym zeby dzidzia byla w czarnym wozku ale to dlatego ze uwielbiam jasne kolorki... :-) poza tym tu w anglii i pewnie w irlandii jest tak samo ze 99% wozkow jest czarnych :dry:

Do góry