reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

haha haha:-D:-D:-D
chwalę się wygrałam aukcję......:rofl2::rofl2::rofl2:

oczywiście cenowa przebitka... z 1200 na 1435.... i zacięta walka....
ale jestem zadowolona.....:tak::tak::tak:
D to prawie z łózka spadł jak widział że koleś dał 1410:szok::-):-D
ale udało się nam w ostatniej sekundzie...
a oto wózeczek marzeń :
wzeczek.jpg

wzek2f.jpg

gawit a moze zapytaj w sklepie kiedy on wkońcu będzie....

Ostatnia edycja:
reklama
haha haha:-D:-D:-D
chwalę się wygrałam aukcję......:rofl2::rofl2::rofl2:

oczywiście cenowa przebitka... z 1200 na 1435.... i zacięta walka....
ale jestem zadowolona.....:tak::tak::tak:
D to prawie z łózka spadł jak widział że koleś dał 1410:szok::-):-D
ale udało się nam w ostatniej sekundzie...
a oto wózeczek marzeń :
wzeczek.jpg

wzek2f.jpg

gawit a moze zapytaj w sklepie kiedy on wkońcu będzie....

piękne kolorki ... a te kółka.... śliczności :)

Gratulacje Kam.
Ja swój dzisiaj wyprałam - tzn to co dało się wyprać:) I mam problem.. Nie mogę zdjać pokrowca z fotelika.. Czy któraś może próbowała zdjąć z maxi cosi cabrio?? Wydaje mi się, że jest na stałe przymocowany:baffled::baffled::baffled::baffled: Pasem.. i na tym pasie dynda sobie przy foteliku. Czy to możliwe??

KAM KOLORY REWELACJA! nie dziwie sie czemu chcialas wlasnie ten :-) Gratulacje!

Gratulacje Kam.
Ja swój dzisiaj wyprałam - tzn to co dało się wyprać:) I mam problem.. Nie mogę zdjać pokrowca z fotelika.. Czy któraś może próbowała zdjąć z maxi cosi cabrio?? Wydaje mi się, że jest na stałe przymocowany:baffled::baffled::baffled::baffled: Pasem.. i na tym pasie dynda sobie przy foteliku. Czy to możliwe??

Tez sie nad tym zastanawialam bo ostatnio bawilam sie nim i jak chcialam sprawdzic to wlasnie wydawalo mi sie ze jest przyczepiony. Naszczescie moj jest czysciutki, wyprala go babka ktora mi go sprzedala, nie pytalam w jaki sposob ale jak cos to przetre tylko z gory. ;-) jak dojdziesz do tego czy da sie go sciagnac to daj znac prosze, na przyszlosc sie przyda:tak:

Jej, Klaudzia.. oczywiście nie odczepiłam go.. Takie ewolucje jak dziś uskuteczniałam...W końcu oparłam fotelik na wannie i jakoś wyprałam..
Swoją drogą pokrowiec wyglądał na czysty, ale kolor wody po praniu rozwiał wątpliwości.. ;-)

dziękuję dziewczynki....:-D
w czwartek wózek będę miała już w pl....
jestem happy.....
jeszcze tylko podróż do IE zostanie... i ostatni zakup będzie z nami :tak::-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnoscnie torby do wozeczka...

W moim quinny jest jedna mala torba i koszyk na zakupy ale wydaja mi sie male na moje potrzeby... chce dokupic wiec jakas torbe i powiesic na haczykach do raczki wozka... mozecie cos polecic ? albo na co zwracacie uwage przy kupnie torby itd?

A dziewczyny posiadajace buzza lub te ktore maja zamiar kupic co wy myslicie o dodatkowej torbie???? i czy warto jest kupowac teraz te spiworki, tzn czy nie sa za duze dla takich maluszkow? i czy bedziedzie je uzywac w gondolii i foteliku???? do jakiego wieku dziecko moze w nich posiedziec?

Do góry