reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Negatywa nie wystawię, ale zastanawiam sie nad neutralny komentarzem. Przewijak wyszorowałam i nie jest źle:) Prawie kolor zmienił:-) A był raczej tani, więc niech będzie.. Sprzedający flejtuch, ale ogólny stan do przeżycia.
Z koszem się zastanawiam, bo uszkodzone uszy, to już nie jest kwestia kosmetyki, ale uszkodzenie mechaniczne:baffled: Tego nie wyszoruję. Wrr..
Gosia, specjalnie dla Ciebie to robię:-D Jak zapeszę to CI nie daruję;-)

dzieki za zdjecie:-)fotelik jest piekny:-)a wozio to fiolet tak??i tez mam nadzieje ze z wozkie bedzie wszystko ok:-)a ten kosz ja bym na Twoim miejscu reklamowala..napisz mejla do sprzedawcy co zamierza z tym zrobic!!

reklama
Negatywa nie wystawię, ale zastanawiam sie nad neutralny komentarzem. Przewijak wyszorowałam i nie jest źle:) Prawie kolor zmienił:-) A był raczej tani, więc niech będzie.. Sprzedający flejtuch, ale ogólny stan do przeżycia.
Z koszem się zastanawiam, bo uszkodzone uszy, to już nie jest kwestia kosmetyki, ale uszkodzenie mechaniczne:baffled: Tego nie wyszoruję. Wrr..
Gosia, specjalnie dla Ciebie to robię:-D Jak zapeszę to CI nie daruję;-)

Malina wozeczek prezentuje sie cacy "ale nie zapeszac" :-)
Co do koszyka to ja tez bym napisala do sprzedawcy! co za dran jeden :wściekła/y::wściekła/y: co innego gdyby w opisie zaznaczyl ze ucha od koszyka sa naderwane.

Dziewczyny muszę się pochwalić moim zakupem:) w końcu kupiliśmy wózeczek. Zdecydowaliśmy się na x landera:) w prawdzie używany ale przez niecały rok, po jednym dziecku, podobno nie ma śladów użytkowania bo dziecko kobiety od której kupiłam było nauczone nosić się na rękach i nie używała wózka w ogóle. Myślę że dotrze do mnie w przyszłym tyg. Jak tylko go otrzymam to zrobię zdjęcia i wstawię:) kolor turkusowy. Fotelika nie kupowałam bo mam maxi cosi od brata i wystarczy w razie potrzeby dokupić adaptery ale nie wiem czy będą potrzebne bo przecież będzie zima i nawet fusak się nie zmieści do fotelika więc w gondoli mała będzie jeździła a fotelik tylko w aucie będzie.

Magdziu czekamy na fotki :-):-):-)

Mam fotke spacerówki zobaczymy jak będzie wyglądać w rzeczywistości, niestety fotki gondoli nie mam:(
xlander1.jpg

Trzymajcie kciuki dziewczyny:) Magda, ja trzymam za Twój wózek;-)
Nasz buzz to taka stalowa oliwka? Odcienie zielonego generalnie.. Praktyczny, przynajmniej się w bagażniku tak bardzo nie wybrudzi:)
Raz miałam irytującą sytuację na allegro, kupiłam 2 lampy, tu cytat, sprowadzone z UK. Przyszły, obejrzałam, wrzuciłam je do garażu i wystawiłam pozytyw.. Tylko, jako że nie byłam nigdy w UK i nie wiem jakie obowiązują tam żarówki, nie pomyślałam, ze mogą być inne niż w pl, a tu niespodzianka:-) I za nic kupić nie można takich. Napisałam do sprzedawcy, że powinien to w aukcji zaznaczyć, skoro sprzedaje w Pl. Ja nie mam obowiązku znać norm obowiązujących w poszczególnych krajach unii.. Oczywiście interwencja spotkała się z prymitywną odpowiedzą sprzedającego i tyle.
Ale odnośnie kosza napiszę, macie racje.. tym razem komentarza nie wystawiłam jeszcze:)

Dziewczyny muszę się pochwalić moim zakupem:) w końcu kupiliśmy wózeczek. Zdecydowaliśmy się na x landera:) w prawdzie używany ale przez niecały rok, po jednym dziecku, podobno nie ma śladów użytkowania bo dziecko kobiety od której kupiłam było nauczone nosić się na rękach i nie używała wózka w ogóle. Myślę że dotrze do mnie w przyszłym tyg. Jak tylko go otrzymam to zrobię zdjęcia i wstawię:) kolor turkusowy. Fotelika nie kupowałam bo mam maxi cosi od brata i wystarczy w razie potrzeby dokupić adaptery ale nie wiem czy będą potrzebne bo przecież będzie zima i nawet fusak się nie zmieści do fotelika więc w gondoli mała będzie jeździła a fotelik tylko w aucie będzie.

Koniecznie musisz nam go pokazać:tak:

Kurcze kupowanie rzeczy na allegro to fajna sprawa bo można kupić taniej ale nie ma to co wejść do sklepu, pooglądać, dotknąć, kupić i mieć od razu:) Mam nadzieje że zrobiłyśmy dobry zakup:-) grunt to pozytywne myślenie:)

Magda super kolorek wozia i ja slyszalam ze x-landery maja dobre opinie:-)

Malina na tych zdjeciach nie widac ze to oliwkowy kolor hehe:-)czekamy na Twoje zdjecia bo to hcyba zdjecia sprzedawcy:-)

ja jakis czas temu tez kupowalam na allegro wozek uzywany i balam sie ale mysle okazja jest wiec biore no i jestem zadowolona bo wozek jak nowy ... :) pozatym kupowalam ciuszki uzywane zazwyczaj i balam sie no ale co zrobic...

ja bym nie zostawila tak tej sprawy z koszem i przeijakiem chociaz komentarz wystaw negatywny a wozek pewnie przyjdzie idealny hehe :p
a na przewijaki mozna dokupic pokrowce i zakryc mozna wiec jakos se poradzisz :)

reklama
Wózek ma przyjść na początku przyszłego tygodnia, na pewno wstawię zdjątka.. Przewijak (i wanienka bo to taka komoda właściwie) po wyszorowaniu jest ok. Brak pęknięć i przebarwień.. Trochę rysek na nogach.. ale przeżyję. Odnośnie kosza już piszę:)

Do góry