reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ja już chciałam wstawić zdjęcia wózka (mimo, że jeszcze nie dotarł), ale wczoraj przysłali mi przewijak i kosz (używany) i generalnie jestem zdegustowana. Jeżeli tak będzie z wózkiem to się wkurzę..
Na zdjęciach przewijak był ok, wg opisu też i może nie oczekiwałam fajerwerków, ale irytuje mnie niechlujstwo.. Został przysłany brudny i na dodatek z pająkiem brr, Sprzedawca nie zadał sobie nawet trudu żeby go przetrzeć..
Z koszem (do spania) podobnie.. Wg opisu stan bdb, a tu niespodzianka.. uszy trzymają się na dwóch włoskach, lada moment odpadną i do tego brudna wyściółka. Ja też czasami sprzedaję coś na allegro, ale zawsze wysyłam czyste rzeczy..:angry:

hej malina ja bym skontaktowała się ze sprzedającym na twoim miejscu, chcesz zatrzymać kosz?
Zawsze można komentarz odpowiedni wystawić ku przestrodze.

Co do zakupu wózków, ja wybieram takie w pobliżu W-wy lub w samej W-wie i najpierw jadę obejrzeć. Jeden sprzedający nie pozwolił obejrzeć więc nie kupiłam, myślę, że to dobry pomysł.

Powodzenia w kolejnych aukcjach!

reklama
hej malina ja bym skontaktowała się ze sprzedającym na twoim miejscu, chcesz zatrzymać kosz?
Zawsze można komentarz odpowiedni wystawić ku przestrodze.

Co do zakupu wózków, ja wybieram takie w pobliżu W-wy lub w samej W-wie i najpierw jadę obejrzeć. Jeden sprzedający nie pozwolił obejrzeć więc nie kupiłam, myślę, że to dobry pomysł.

Powodzenia w kolejnych aukcjach!
Justynka a jaki upatrzylas na allegro??

Nie rozumiem ludzi, ktorzy tam ściemniaja na tych aukcjach, żeby tylko sprzedac. Przeciez to sa pieniadze, nie rosna na drzewach. :crazy:

Ja na szczescie wozek miałam w idealnym stanie, tylko na nosidelku była mała plamka, ale przy calosci, to na prawde szczegolik. Tylko, że kupowalismy z komisu internetowego, a nie od osoby prywatnej i im pewnie bardziej zalezy na opini wiec sie postaraja.

Ja już chciałam wstawić zdjęcia wózka (mimo, że jeszcze nie dotarł), ale wczoraj przysłali mi przewijak i kosz (używany) i generalnie jestem zdegustowana. Jeżeli tak będzie z wózkiem to się wkurzę..
Na zdjęciach przewijak był ok, wg opisu też i może nie oczekiwałam fajerwerków, ale irytuje mnie niechlujstwo.. Został przysłany brudny i na dodatek z pająkiem brr, Sprzedawca nie zadał sobie nawet trudu żeby go przetrzeć..
Z koszem (do spania) podobnie.. Wg opisu stan bdb, a tu niespodzianka.. uszy trzymają się na dwóch włoskach, lada moment odpadną i do tego brudna wyściółka. Ja też czasami sprzedaję coś na allegro, ale zawsze wysyłam czyste rzeczy.

Naprawdę współczuję, niektórzy sprzedawcy to na naprawdę podli ludzie, Za nic mają czyjeś pieniądze. Dajemy im zarobić a oni nas traktują jak niewiem kogo. Powinnaś to zgłosić do administatora i oczywiście poinformować o swojej opini na temat kupionych rzeczy sprzedawcę (chociaż on pewnie będzie ciężko zdziwiony i zapewne wszystkiemu zaprzeczy). Można się zrazić do zakupów przez internet. Wrrr:angry::wściekła/y:

Z koszem (do spania) podobnie.. Wg opisu stan bdb, a tu niespodzianka.. uszy trzymają się na dwóch włoskach, lada moment odpadną i do tego brudna wyściółka. Ja też czasami sprzedaję coś na allegro, ale zawsze wysyłam czyste rzeczy..:angry:

współczuję!!
cholerka tak to czasami bywa... z jednej strony nie ma to jak zakupy w sklepie, a z drugiej strony różnica czasem nawet do 500 zł (na nowyh wrtykułach) piechotą nie chodzi!
500 zł to kupa kasy jest- jak by nie patrzeć, np miesiąc pieluszek, plus pierwsze kosmetyki dla bobów:baffled:

no to witamy w klubie:shocked2:ja tak sie wyrolowalam z rzeczami ciazowymi..ze 4 miesiace temu...zamowilam u dziewczyny za 600zl.rzeczy ciazowe,ktore na fotografiach wygladaly dobrzei dla dziecka pare...jeszcze napisane bylo..do ubranek dzieciecych dozuca gratisy:tak:jak przyszla paczka to sie zdziwilam,poniewaz polowa rzeczy juz byla za mala na mnie..a inne poprostu za krotkie...krotko mowiac byly to rzeczy normalne a nie ciazowki...tylko jedna para spodni w ty,m byla ciazowa:wściekła/y:a dzieciece..no coz rozmiar 52:angry:a moje dzieci po urodzeniu mialy 58cm dlugosci...wiec coz...zla bylam jak diabli,ciazowe ciuchy i tak musialam kupic i 600zl...komus w pl zrobilam super interes..zrazilam sie juz do takiego kupowania..i teraz na przyszlosc wiem,ze zanim nie zobacze-nie kupuje:sorry2:za te pieniadze moglabym kurcze kupic co innego..a tak...rzeczy poprostu teraz leza garazu i to tak schowane by moj M nie wiedzial bo by sie wsciekl ze tak dalam sie wyrolowac:baffled:

Zwracać nie będę.. Mogę trafić na kolejną minę, a różnica cenowa pomiędzy nowymi a używkami jest kosmiczna, po prostu będę musiała popracować nad przewijakiem.. Może nawet nie chodzi o to, że jest to absolutny gruz, ale mam do siebie pretensje, że wybrałam akurat ten, że mogłam dołożyć i kupić lepszy, ale tak naprawdę nie ma gwarancji, że byłby lepszy.. Irytuje mnie to, że można tak lekceważyć kupującego i przysłać taki syfland.. To chyba kwestia wychowania..

Malina ja bym na twoim miejscu zwroicla te rzeczy:no::no: nie rozumiem jak mozna byc takim nieudcziwym:angry::angry::angry::angry: ale moze jednak zdecydujesz sie na dodanie zdjecia wozka pomimo ze jeszcze go nie ma??Ja bardzo bym chciala zobaczyc ten Twoj zestaw!!wiec dawaj:-)

reklama
Zwracać nie będę.. Mogę trafić na kolejną minę, a różnica cenowa pomiędzy nowymi a używkami jest kosmiczna, po prostu będę musiała popracować nad przewijakiem.. Może nawet nie chodzi o to, że jest to absolutny gruz, ale mam do siebie pretensje, że wybrałam akurat ten, że mogłam dołożyć i kupić lepszy, ale tak naprawdę nie ma gwarancji, że byłby lepszy.. Irytuje mnie to, że można tak lekceważyć kupującego i przysłać taki syfland.. To chyba kwestia wychowania..
http://www.suwaczki.com/
dzieki bogu mozesz wystawic komentarz adekwatny do otrzymanego towaru....:confused:

Do góry