no fakt, tylko znając życie to sprzedający zacznie się wykręcać i w odpowiedzi na ten komentarz napisze coś brzydkiego malinie! no, ale warto spróbować się z gościem skontaktować! i jeszcze do allegro zgłosić! przesłać im zdjęcia tych rzeczy. nie wiem czy coś wskórasz, ale zawsze sprzedającego możesz postraszyć :-)dzieki bogu mozesz wystawic komentarz adekwatny do otrzymanego towaru....
reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
ten który upatrzyłam już został wylicytowany, przebili mnie )) jest teraz parę bartatninek ale nie za bardzo mi kolorystycznie odpowiadają, czekam na nowe aukcje )Justynka a jaki upatrzylas na allegro??
madziek
listopadówka 2009 :)
Hej, a czy któraś z Was widziała na żywo ten wózek Ramatti Wozek wielofunkcyjny AMBER
bardzo mi się podoba i może taki bym chciała zamiast Coneco Toledo.
Hej, a czy któraś z Was widziała na żywo ten wózek Ramatti Wozek wielofunkcyjny AMBER
niestety nie widziałam tego wózeczka, ale co do Coneco Toledo to sprawdź czy budka przy składaniu nie robi hałasu. Ja testowałam te budki na 3 toledo i wszystkie głośno pracowały.:-(
madziek
Paullla dzięki za uwagę, ja oglądałam Coneco Toledo, ale za budkę nie łapałam, muszę przy okazji spacerku po rynku zajrzeć do sklepu i sprawdzić.
madziek
Ja to bym pewnie zemdlała na jego widok.Otwierasz paczkę a tu pająk matko!!!!!!!!
Niektórzy to są flejtuchy niestety i nic z tym nie jesteśmy w stanie zrobić. Chociaż przy zakupach na allegro zawsze można negatywa wystawić, ale co z tego jak oni zaraz odpowiedzą negatywem czy cóś.
Paullla dzięki za uwagę, ja oglądałam Coneco Toledo, ale za budkę nie łapałam, muszę przy okazji spacerku po rynku zajrzeć do sklepu i sprawdzić.
Też nigdy nie zwracałam uwagi na takie rzeczy, ale im częściej jeżdźę do sklepów i oglądam różne modele (a coneco toledo też było na mojej liście) to zaczynam zwracać uwagę na takie detale. Jak to się mówi "diabeł tkwi w szczegółach"
malina1979
;)
Negatywa nie wystawię, ale zastanawiam sie nad neutralny komentarzem. Przewijak wyszorowałam i nie jest źle Prawie kolor zmienił:-) A był raczej tani, więc niech będzie.. Sprzedający flejtuch, ale ogólny stan do przeżycia.
Z koszem się zastanawiam, bo uszkodzone uszy, to już nie jest kwestia kosmetyki, ale uszkodzenie mechaniczne Tego nie wyszoruję. Wrr..
Gosia, specjalnie dla Ciebie to robię Jak zapeszę to CI nie daruję;-)
Z koszem się zastanawiam, bo uszkodzone uszy, to już nie jest kwestia kosmetyki, ale uszkodzenie mechaniczne Tego nie wyszoruję. Wrr..
Załączniki
MagdaP3011
Fanka BB :)
Dziewczyny muszę się pochwalić moim zakupem w końcu kupiliśmy wózeczek. Zdecydowaliśmy się na x landera w prawdzie używany ale przez niecały rok, po jednym dziecku, podobno nie ma śladów użytkowania bo dziecko kobiety od której kupiłam było nauczone nosić się na rękach i nie używała wózka w ogóle. Myślę że dotrze do mnie w przyszłym tyg. Jak tylko go otrzymam to zrobię zdjęcia i wstawię kolor turkusowy. Fotelika nie kupowałam bo mam maxi cosi od brata i wystarczy w razie potrzeby dokupić adaptery ale nie wiem czy będą potrzebne bo przecież będzie zima i nawet fusak się nie zmieści do fotelika więc w gondoli mała będzie jeździła a fotelik tylko w aucie będzie.
reklama
Negatywa nie wystawię, ale zastanawiam sie nad neutralny komentarzem. Przewijak wyszorowałam i nie jest źle Prawie kolor zmienił:-) A był raczej tani, więc niech będzie.. Sprzedający flejtuch, ale ogólny stan do przeżycia.
Trzymam mocno kciuki, aby przyszedł taki jak na zdjęciach
Podziel się: