reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
ja tez bym szalala ale niestety ja bez srodków do zycia jestem ;/ własnych oczywiscie , mąz ma swoj biznes i raz zarobi raz nie a 3000 zł miesięcznie musi opłat robic, moje konto co uzbieralam to wydalam (remotn, wyprawka, porod itd itp) wiec muszę zaciskac pasa ;/ a jestem z tych lubiących szalec i chętnie dołączyłabym do maniaczek wozkowych ;p

ja tez bym szalala ale niestety ja bez srodków do zycia jestem ;/ własnych oczywiscie , mąz ma swoj biznes i raz zarobi raz nie a 3000 zł miesięcznie musi opłat robic, moje konto co uzbieralam to wydalam (remotn, wyprawka, porod itd itp) wiec muszę zaciskac pasa ;/ a jestem z tych lubiących szalec i chętnie dołączyłabym do maniaczek wozkowych ;p
ale wcale dużo nie wydaję na wózki , kupuję używkę za grosze i potem ją sprzedaje z reguły za tyle ile dałam ;)
Ania ja ma xlandera xgo a ten z linka to XS:)
no to coś mi się pomyliło ;)

reklama
Ja mam właśnie ZOOPERA w kolorze fioletu :) jest zarąbisty..
i wogóle ma bardzoe dużo funkcji przydatnych!
Myśle że cena 500 zł za niego jest ceną bardzo niską, bo w tej klasie Mclareny kosztuje ok 1200 zł.
Polecam naprawde...

Do góry